پالوده‌ی خیار و نعنا

آنچه لازم دارید

خیار / نعنای تازه / عسل / سرکه‌ی سیب / آب گازدار

ریزه‌کاری‌ها

  • اگر طعم سرکه را دوست ندارید، می‌توانید آن را حذف کنید.
  • اگر خواستید که نوشیدنی را با ورقه‌ی خیار تزیین کنید، آنها را خیلی نازک ببرید و آهسته روی نوشیدنی بگذارید.
  • اگر گیاه‌خوار (وگان) هستید به جای عسل، شکر یا شیره‌ی انگور سفید که منشا گیاهی دارند، استفاده کنند.

تدارک خوردنی

چهار عدد خیار به اضافه ۱۰ تا ۱۲ ساقه نعنای تازه را به همراه یک لیوان آب در مخلوط کن بریزید، حدود دو قاشق غذاخوری عسل و یک تا دو قاشق هم سرکه‌ی سیب اضافه کنید. مخلوط‌کن را کار بیندازید تا حسابی مخلوط شوند. موقع سرو کردن چند تکه یخ در لیوان بیندازید و پالوده‌ای را که درست کرده‌اید تا نصف لیوان بریزید.. لیوان را با آب‌ گازدار پر کنید. آب گازدار باعث می‌شود که نوشیدنی شما کف کند.

 

*** اگر خوردنی خودتان را با این شیوه درست کردید، عکس آن برای من ایمیل کنید تا همین‌ جا بگذارم. به خصوص اگر جور دیگری درست کردید، حتمن بگویید تا شیوه خاص شما را هم یاد بگیریم. ممنون از لطف‌تان ***

/ 5 نظر / 3413 بازدید
خانم

تزیینش زیباست

آزاده

سلام متشکرم بابت دستورات خوشمزه ای که می نویسید ولی چرا من عکس دستورات جدیدو نمیتونم ببینم؟

هانی شف

خیلیی خوشگله....واقعا خیارهای نازک می مونه روی نوشیدنی؟! جل الخالق...