ماست و خیار ویژه

آنچه لازم دارید

ماست / خیار / کشمش / گردو / نعنای خشک / اورگانو

ریزه‌کاری‌ها

  • اگر اورگانو ندارید، باز هم می‌توانید آن را درست کنید.
  • ماست هم باید پرچرب و سفت باشد.

تدارک خوردنی

خیار را رنده کنید یا بسیار ریز خرد کنید. گردو را آن قدر خرد کنید که زیر دندان بیاید. کشمش و نعنای خشک و اورگانو و خیار رنده شده و گردوی خرد شده را به ماست اضافه کنید و هم بزنید. نمک هم که حتمن باید بزنید. با گردو و کشمش و اورگانو هم روی آن را تزیین کنید. مقدار مواد را به خصوص گردو و کشمش را زیاد بریزید. 

 *** اگر خوردنی خودتان را با این شیوه درست کردید، عکس آن برای من ایمیل کنید تا همین‌ جا بگذارم. به خصوص اگر جور دیگری درست کردید، حتمن بگویید تا شیوه خاص شما را هم یاد بگیریم. ممنون از لطف‌تان ***

/ 4 نظر / 128 بازدید
لیدی الهام

سلام جناب آقاي سلطاني. با اجازه شما را با نام وبلاگ "لذت پختن" لينك مي كنم. اين اولين وبلاگ آشپزي ايراني هست كه ديده ام غذاها توسط يك آقا تهيه مي شود. موفق باشيد. غذاها بسي اشتهاآور است. تشكر.

لیدی الهام

با خواندن اين وبلاگ، ياد كتاب ارزشمند "مستطاب آشپزي از سير تا پياز" نوشته استاد زبردست ترجمه آقاي نجف دريابندري و همسر دوبلور خوش صدايشان مرحومه فهيمه راستكار افتادم. جالب بود. از سركار خانم آزاده هم بابت اين پست تشكر كنيد. خيلي جالب است.

آپاچی

خب غذای بسیار نکویی خصوصا برای یک شام تابستانی است. غذای محبوب من و همسری. یک چیز دیگر، چون ماست طبع اش سرد است بد نیست کمی شوید تازه یا خشک به همراه کمی پود گل محمدی به آن بیفزاید. طعمش بهشتی تر خواهد شد. با نان های خشکی که رویش سبزی و زیره و ... باشد واقعا معرکه می شود. هوم! نوش جان

ﭘﺎﭘﺮﻳﻜﺎ

ﺧﺪاﻳﺎ ﭼﺮا ﻧﺼﻔﻪ ﺷﺒﻲ ﺭاﻩ ﻣﻦ اﻓﺘﺎﺩ اﻳﻨﺠﺎ....ﺩﻟﻢ ﻣﻴﺨﺎاااﺩ اﺯ اﻳﻦ ﺧﻮﺭاﻛﻲ ﻫﺎ. ﻋﺎﻟﻴﻪ. ﻣﻤﻨﻮﻥ . ﻭﻟﻲ ﭼﻪ ﻓﺎﻳﺪﻩ ﺑﺎﻳﺪ ﺻﺒﺮ ﻛﻨﻢ ﺻﺒﺢ ﺑﺸﻪ! :-(