قهوه پیستونی

آنچه لازم دارید

قهوه آسیاب شده /

ریزه‌کاری‌ها

  • قهوه را با توجه به سلیقه‌تان انتخاب کنید. قهوه اسپرسو برای کسانی که تلخ‌باز هستند. قهوه فرانسه برای آنها که قهوه ملایم‌تر می‌خواهند. تلخی قهوه به میزان بو دادن آن بستگی دارد. هر چه قهوه بیشتر بو داده بشود، تلخ‌تر می‌شود. هر چه قهوه تیره‌تر باشد، قهوه بیشتر بو داده شده است. قهوه‌ی خام رنگش کرم است و وقتی دم کنید، رنگ و طعم آن شبیه چای سبز است، با گسی بیشتر. این صفحه اطلاعات خوبی درباره‌ی بو دادن قهوه دارد.
  • قهوه ترک که پودر است برای این روش مناسب نیست.
  • این هم تصویر قهوه‌ساز پیستونی (فرنچ پرس) است. چینی آن خیلی ارزان‌تر است. اما دو ایراد دارد. ظرف آن در برابر شوک حرارتی مقاومت کمتری دارد. فیلتر فلزی آن کیفیت مناسبی ندارد و دانه‌های قهوه‌ی بیشتری از آن عبور می‌کند. اندازه‌های متفاوتی از یک نفره تا یک لیتری دارد.
  • برخی از مدل‌ها یک وارمر شمعی هم دارد. این مدل خیلی بهتر است و قهوه در حین دم‌کشیدن و همچنین مدتی که دارید از مهمان‌ها یا خودتان پذیرایی می‌کنید، سرد نمی‌شود.
  • اگر طعم قهوه دارچینی را دوست دارید، می‌توانید مقداری دارچین لوله‌ای را بکوبید و به قهوه اضافه کنید.

تدارک خوردنی

دو قاشق غذاخوری سر پر قهوه آسیاب شده را در ظرف قهوه پیستونی بریزید. بگذارید آب جوش بیاید و زیر آن را خاموش کنید. وقتی آب از جوش افتاد، حدود نیم لیتر (4 فنجان قهوه) آب روی قهوه بریزید و با قاشق آن را سریع هم بزنید. پیستون (همان در قهوه‌ساز پیستونی) را روی ظرف بگذارید و آن را تا روی قهوه پایین ببرید. 5 دقیقه‌ای صبر کنید تا قهوه دم بکشد. بعد خیلی آهسته پیستون را به سمت پایین فشار بدهید تا به کف ظرف برسد. قهوه را در فنجان بریزید و لذت نوشیدنش را ببرید.

***اگر خوردنی خودتان را با این شیوه درست کردید، عکس آن برای من ایمیل کنید تا همین‌ جا بگذارم. به خصوص اگر جور دیگری درست کردید، حتمن بگویید تا شیوه خاص شما را هم یاد بگیریم. ممنون از لطف‌تان***

/ 1 نظر / 93 بازدید
متین

سلام معذرت میخوام قالب محبت کنید عوض کنید ممنون میشم.برای من همه متنها و........بهم ریخته بالا میاد [گل]