زیره پلو

آنچه لازم دارید

برنج / زیره‌ی کوهی / کره

ریزه‌کاری‌ها

  • حتمن به برنج کره بزنید. عطر و طعم کره با زیره دیوانه‌کننده است.
  • زیره‌ی کوهی هم بزنید. همانی که به کرمان نمی‌برند. ریز است اما طعم و عطرش فراوان.

تدارک خوردنی

بعد از شستن برنج، برای هر پیمانه برنج، دو پیمانه آب در قابلمه بریزید. نمک و زیره‌ی کوهی و کره را به برنج اضافه کنید و بر روی شعله‌ی متوسط گاز قرار بدهید. وقتی آب برنج تمام شد، در قابلمه را بگذارید و آن را دم کنید. هر خورشی را می‌توان با زیره‌پلو خورد.

 

 *** اگر خوردنی خودتان را با این شیوه درست کردید، عکس آن برای من ایمیل کنید تا همین‌ جا بگذارم. به خصوص اگر جور دیگری درست کردید، حتمن بگویید تا شیوه خاص شما را هم یاد بگیریم. ممنون از لطف‌تان ***

/ 4 نظر / 86 بازدید
هانی شف

خب راه باز شد!! :) من عاشق این پلو هستم ...همه جوووره

لیدی الهام

سلام بسیار بسیار عالی. دستتون درد نکنه. البته متأسفانه زیره در آشپزی شهر تبریز کاربرد زیادی نداره. ولی من در حد امکان استفاده می کنم. از یکی از دوستان وبلاگی بادمجان پلو با زیره یادگرفته ام که خیلی عالی بود. با این لینک: http://ladyelham1984.blogfa.com/post/91 روش شما را هم امتحان خواهم کرد.

فائقه

چه وبلاگ خوبی داری ... به منم سر بزنید لطفا

ملاحت

دوستمون بالا نوشتن زيره تو تبريز طرفدار نداره منم تبريزييم خيلي ميدوستم. دستتون درد نكنه چه عكساي زيبايي هم داره وبلاگتون[گل] منم وبلاگ آشپزي دارم اگه مايل به تبادل لينك بوديد لطفا خبر بديد[گل] مرسي