رولت کدو سبز و پنیر

آنچه لازم دارید

خمیر یوفکا / کره / تخم مرغ / کدو سبز / پنیر گودا

ریزه‌کاری‌ها

  • به جای پنیر گودا از پنیرهای دیگر هم می‌توانید استفاده کنید.
  • خمیر یوفکا به شکل‌های مختلف هست و از هر شکلی می‌توانید استفاده کنید. شکل مثلثی خیلی مناسب است. اما از خمیر یوفکای دایره‌ای هم می‌توانید استفاده کنید.

تدارک خوردنی

کدو سبز و پنیر را با رنده‌ی درشت، رنده کنید و  کنار بگذارید. یک تخم مرغ کامل و سفیده‌ی یک تخم‌مرغ را با اندکی آب ، دو یا سه قاشق غذاخوری، و مقداری کره آب شده خوب هم بزنید.

روی یک ورقه‌ی خمیر یوفکا، مخلوط تخم‌مرغ و کره را بمالید. یک ورقه‌ خمیر یوفکای دیگر روی ورقه‌ی قبلی بگذارید و روی آن مخلوط تخم‌مرغ و کره بمالید. کدو سبز رنده شده را به صورت یک نوار بر روی خمیر بریزید. مقداری هم پنیر به آن اضافه کنید و آن را لوله کنید. کناره‌ی بیرونی لوله را با دست به هم بچسبانید و آن راا از وسط نصف کنید. الان دو تا رولت کدو سبز دارید. برای رولت‌های بیشتر باید به پیچیدن ادامه بدهید.

رولت‌ها را روی یک کاغذ روغنی که با کره چرب شده است. بچینید. زرده‌ی تخم‌مرغ دوم را با مقداری کره‌ی آب شده هم بزنید و روی رولت‌ها بمالید. رولت‌ها را 15 تا 20 دقیقه در فر بگذارید تا روی آن برشته شود.

 *** اگر خوردنی خودتان را با این شیوه درست کردید، عکس آن برای من ایمیل کنید تا همین‌ جا بگذارم. به خصوص اگر جور دیگری درست کردید، حتمن بگویید تا شیوه خاص شما را هم یاد بگیریم. ممنون از لطف‌تان ***

/ 4 نظر / 187 بازدید
ویدا

خیلی عالیه.ممنون از شما.ولی برای چی باید پوست پرتقال جور کنیم؟!

مریم

به به چه شیک من که عاشق کدو هستم اما سرخ کردش ولی تا حالا این مدلی درست نکردم باید خوب باشه

negin

خوشمزه می شه و عکسش اشتها بر انگیزه. ممنون آپم

مژگان

چه ایده های جالبی برای خمیر یوفکا. تشکر. فقط یک سوال ایا کدو به صورت خام اب نمی اندازد ویا شما اب انرا هنگام رنده کردن می گیرید؟