میگو بندری

آنچه لازم دارید

میگو / پیاز / گوچه فرنگی / فلفل دلمه‌ای / ادویه

ریزه‌کاری‌ها

  • من طعم زنجفیل تازه را خیلی دوست دارم، اما آن روز در یخچال نداشتیم که به آن اضافه کنیم. مقداری زنجفیل تازه را به صورت رشته‌ای خرد کنید. رشته‌هایی بسیار نازک به طول حدود 3 تا 4 سانتی‌متر. زنجفیل‌ها را همراه با ادویه‌ها اضافه کنید. وقتی میگوها با رشته‌های زنجفیل‌ها زیر دندان‌تان می‌آید، ترکیب طعم میگو، تندی سس گوجه‌ای که درست کرده‌اند و تندی خاص زنجفیل معرکه است.

تدارک خوردنی

پیاز را خلالی خرد کنید و تفت بدهید. وقتی پیازها طلایی شد، مقداری زردچوبه، نمک و فلفل سیاه به آن اضافه کنید و یک تاب کوتاه بدهید. فلفل دلمه‌ای خرد شده و پوره‌ی گوجه فرنگی را اضافه کنید و هم بزنید و بگذارید تا آب گوجه فرنگی تبخیر بشود. اگر مثل من می‌خواید میگوی بندری شما تند باشد، مقدار بیشتری فلفل سیاه بزنید و کمی هم دانه‌ی خردل نکوبیده هم به ادویه‌هایتان اضافه کنید.

وقتی گوجه‌ها در حال پختن هستند، به میگوهایتان کمی ادویه شامل نمک و فلفل و زعفران، بزنید. میگوها را با کمی کره تفت بدهید تا بپزد. تفت دادن میگوها حدود 2 تا 3 دقیقه کافی است. میگوهای تفت داده شده را داخل موادی که آماده کرده‌اید، بریزید و دو سه دقیقه دیگر صبر کنید. میگوی بندری حاضر است.

خاطره‌های خوردن و پختن

خوردن میگو همه‌اش خاطره است. فقط همین را می‌توانم بگویم. و این که کلن 48 عدد میگو را تا به حال سه نوع درست کرده‌ام؛ میگوی بندری، میگوی کبابی و میگوی کنجدی. هنوز هم 10 تایش را دارم و حتمن یه جور دیگه درست می‌کنم.

***اگر خوردنی خودتان را با این شیوه درست کردید، عکس آن برای من ایمیل کنید تا همین‌ جا بگذارم. به خصوص اگر جور دیگری درست کردید، حتمن بگویید تا شیوه خاص شما را هم یاد بگیریم. ممنون از لطف‌تان***

/ 5 نظر / 411 بازدید
پرستو

مطمئنی مشکل عکس حل شده؟ من هنوز نمی بینم ها. من فقط یک ارم پرشین بلاگ می بینم.

هانی شف

وای من عاشق میگو هستم...خیلیییی خوشمزه ست این بندری ...مرسی

مژگان

مطمئنم که بسیار خوشمزه و عالیست. شما هم خوب ماهی دوست و میگو دوست هستید ها.[من هم در خانواده معروف به اینم که هر موجودی که در اب شنا میکنه یا راه میره میخورم و دوست دارم[نیشخند]

متی

به به عالییییییییییییییییییییییی

افسانه کامران

با این تکه اش خیلی موافقم " خوردن میگو همه اش خاطره است" . واقعا با این 48 میگو چه ها که نکرده اید. یه خاطره من هم بگویم؛ خواهر زاده هایی دارم که عاشق میگو هستند، بچه ها یک سال خانه خاله ای که ما باشیم نیامده بودند. گفتم بچه ها را خوشحال کنم برایشان میگو درست کنم. میگوها با تعداد میهمانها جور در نمی آد. در یک حرکت انتحاری میگوها را با پیاز و فلفل دلمه ای و قارچ و ... خرد کردم و پیتزای میگو درست کردم. بسیار بسیار خوشمزه شد. الان یکی از خاطرات دریایی همسرم همین پیتزای میگوست که مدام می پرسه کی درست می کنی. امتحان کنید بدک نیست!