شیر بادام

آنچه لازم دارید

بادام خام / عسل

ریزه‌کاری‌ها

  • اگر می‌خواهید زبری بادام‌ها را در شیر بادام حس نکنید، آن را با فیلتر‌های کاغذی قهوه صاف کنید. اگر بخواهید به نوزاد شیر بادام بدهید، باید آن را صاف کنید.
  • اگر می‌خواهید شیر بادام غلیظ‌تر و با طعم بیشتر باشد، تعداد بادام‌ها را زیاد کنید.
  • گیاه‌خوارهای (وگان) اصول‌گرا به جای عسل، باید از شیرین‌کننده‌های گیاهی مثل شیره‌ی انگور سفید یا شکر استفاده کنند. شیره‌ی انگور سیاه رنگ شیر را کدر می‌کند.

تدارک خوردنی

حدود ۴۰ بادام خام را با آب بجوشانید. وقتی آب به جوش آمد، شعله را خاموش کنید و بادام‌ها را از آب خارج کنید و پوست‌شان را بکنید. بادام‌های پوست‌گرفته را با دو لیوان آب و یکی دو قاشق غذاخوری در مخلوط‌کن بریزید و حسابی آن را مخلوط کنید تا بادام‌ها حسابی پودر شوند. شیر بادام آماده شده است. از شیربادام می‌توانید برای شیرموز یا هر نوشیدنی دیگری استفاده کنید.

 

*** اگر خوردنی خودتان را با این شیوه درست کردید، عکس آن برای من ایمیل کنید تا همین‌ جا بگذارم. به خصوص اگر جور دیگری درست کردید، حتمن بگویید تا شیوه خاص شما را هم یاد بگیریم. ممنون از لطف‌تان ***

/ 7 نظر / 4518 بازدید
هانی شف

چه عکس حرفه ای...چقدر عالی من یه بار فقط درست کردم....الان دلمان خواست بسی :)

شیرینی پزی میترا

سلام، عالیییییییییییییییی اگه دوست داشتید بهم سر بزنید خوشحال میشم تبادل لینک کنیم.

آرش

من از طعم بادام خارجی بدم میاد، بادام ایرانی هم چون تلخ داره نمیشه باهاش شیربادام درست کرد. چه کنیم؟

noushin

سلام میشه آخر سر به جای آب شیر زد؟

مطبخ خانه ما

سلام عزیزم وب بسیار خوبی دارید لطفاً به منم سر بزنید و با همین نام و آدرس لینکم کنید