چای دارچینی

آنچه لازم دارید

چای / دارچین

ریزه‌کاری‌ها

  • واقعن انتظار دارید چای دم کردن ریزه‌کاری داشته باشد.
  • ولی یک ریزه‌کاری دارد. اصلن از پودر دارچین برای چای دارچینی استفاده نکنید، هم چای کدر می‌شود و هم طعمش جالب نمی‌شود.

تدارک خوردنی

دم کردن چای دارچینی که ساده است. در قوری چای سیاه یا چای سبز را با چند تکه چوب دارچین می‌ریزید و روی آن آب جوش می‌ریزید و می‌گذاکرید دم بکشد. این داستان چای دارچینی بیشتر بهانه‌ای است برای معرفی انواع دارچین. من دو نوع آن را خورده‌ام.

دارچین چینی
دارچین چینی تندتر از بقیه دارچین‌هاست. رنگ آن قهوه‌ای تیره است و نسبتا ضخیم و لوله‌ای شکل است. این نوع دارچین به صورت چوب در عطاری‌ها کمتر دیده می‌شود. می‌گویند پودر دارچین که در عطاری‌ها هست  از دارچین چینی تهیه می‌شود اما طعم آن با دارچین چینی خیلی فرق دارد. همه عطاری‌ها هم می‌گویند دارچین ما هندی است. در حالی که اصلن دارچین هندی نداریم. شاید دارچین ویتنامی باشد. بررسی می‌کنم و بعد نتیجه‌اش را همین جا می‌نویسم.


سمت راست: دارچین اندونزی - سمت چپ: دارچین چینی

دارچین اندونزی
دارچین اندونزی هم لوله‌ای است. رنگ آن قهوه‌ای روشن و نازک‌تآر از دارچین چینی است. طعم آن تندی کمتری از دارچین چینی دارد اما شیرین‌تر است. درست مثل طعم آدامس‌های دارچینی که تند و شیرین هستند. البته آدامس‌های دارچینی تندی بیشتری نسبت به دارچین اندونزی دارند. احتمالن آنها دارچین چینی دارند و شیرینی آدامس هم از شکر است. به هر حال این نوع دارچین برای چای عالی است. تندی ملایم دارچینی به همراه شیرینی طبیعی و عطر فوق‌العاده. زاین نوع دارچین به تازگی در عطاری‌ها زیاد شده است.

دارچین سیلانی
سیلان یا همان سری‌لانکا هم یک نوع دارچین دارد که من هنوز نخورده‌ام. هر وقت پیدایش کردم و خوردم، همین جا درباره‌اش می‌نویسم. به این دارچین، دارچین اصلی هم می‌گویند.

  *** اگر خوردنی خودتان را با این شیوه درست کردید، عکس آن برای من ایمیل کنید تا همین‌ جا بگذارم. به خصوص اگر جور دیگری درست کردید، حتمن بگویید تا شیوه خاص شما را هم یاد بگیریم. ممنون از لطف‌تان ***

/ 5 نظر / 247 بازدید
farzaneh

من عاشق چایی داریچینییییییییم اما نمیدونستم باید با چوبش باشه...جدیدا یه چایی دارچینی سبز خوردم مزه ش مثه کرم کارامل بود یعنی باقلواااا.............مرسی از این همه دستورات و نظم زیبای خرماها[چشمک]

شادی

ممنون بابت توضیح هات کاملتون.

سارا

واقعن انتظار دارید چای دم کردن ریزه‌کاری داشته باشد.[نیشخند] من خود چوب دارچین رو دم می کنم با نبات، بعضی وقتها لیمو عمانی هم می ریزم خیلی عالی میشه [لبخند] البته دمنوش میشه نه چای ولی اینجوری هم امتحان کنین[چشمک] یک روش تنبلانه هم برای چای دارچینی اینه که عرق دارچین رو بریزیم تو چای...این هم از شیوه بنده ههههههه[لبخند] ممنون از معرفی خوبتون

هانی شف

مثل همیشه جالب بود و مفید..من سمت چپی رو همیشه تونستم پیدا کنم

ﭘﺎﭘﺮﻳﻜﺎ

ﺳﻼﻡ. اﺗﻔﺎﻗﻲ ﻳﺎﻓﺘﻢ ﺗﺎﻥ! ﺑﺴﻴﺎﺭ ﻭﺑﻼﮒ ﺗﻮﻥ ﺯﻳﺒﺎ و ﺧﺎﺹ اﺳﺖ و ﺑﺎ اﺟﺎﺯﻩ ﺩﺭ اﺳﺮﻉ ﻭﻗﺖ ﻟﻴﻨﻚ ﺧﻮاﻫﺪ ﺷﺪ.