سیب و کرفس ماستی

آنچه لازم دارید

کرفس / سیب درختی / ماست چکیده

ریزه‌کاری‌ها

  • برای طعم‌دهی می‌توانید کمی سبزیجات معطر به آن اضافه کنید. من کمی سوسن‌عنبر خشک اضافه کردم و روی آن هم اورگانو پاشیدم
  • سیب‌های کوچک زرد برای این سالاد فوق‌العاده است.
  • ماست چکیده باید باشد تا بتوان سالاد را در بشقاب هم ریخت.

تدارک خوردنی

ساقه‌ی کرفس‌ها به صورت عرضی و نازک خرد کنید. ساقه‌های جوان‌تر که هنوز رنگ‌شان سبز نشده است، خیلی بهتر است. سیب درختی را هم ریز خرد کنید. کمی درشت‌تر از کرفس‌ها. سیب‌های من از گردو کوچک‌تر بود و هم کدام را شش قسمت کردم. مقداری ماست چکیده‌ی پرچرب (حتمن پر چرب باشد تا خوشمزه باشد. اگر نگران کالری هستید، ماست کمتری بریزید اما حتمن حتمن حتمن پرچرب باشد) را به کرفس و سیب خرد شده اضافه کنید. سبزی معطر را هم بریزید و هم بزنید.

خاطره‌های خوردن و پختن

همان روز که برای صبنار (صبحانه‌ی ساعت 11 صبحی که به ناهار چسبیده است) گلابی دارچینی درست کرده بودم، سیب و کرفس ماستی هم به راه بود. صبنار مفصل‌ترین وعده‌ای است که آدم می‌تواند داشته باشد و با دو تا گلابی دارچینی سر و تهش هم نمی‌آید؛ خیلی بیشتر از دو تا گلابی دارچینی و یه کاسه سیب و کرفس ماستی است. بقیه‌اش همان چیزهای معمول بود. کره با پنج نوع مربا (مربای بهارنارنج، مربای گل‌گاوزبان، مربای پوست پرتقال، مربای تمشک، مربای کام‌کوات)، دو سه نوع پنیر، یه ساندویج پنیر و هلو که فوق‌العاده بود. قهوه و چای. نوشیدنی پرتقالی و چند تا چیز دیگه.

 *** اگر خوردنی خودتان را با این شیوه درست کردید، عکس آن برای من ایمیل کنید تا همین‌ جا بگذارم. به خصوص اگر جور دیگری درست کردید، حتمن بگویید تا شیوه خاص شما را هم یاد بگیریم. ممنون از لطف‌تان ***

/ 7 نظر / 173 بازدید
لیدی الهام

سلام. واااااااای خیلی عالیه. بخصوص در این گرما هم میچسبه. دستتون درد نکنه. من مربای گل گاو زبان نخوردم و ندیدم. خیلی خوشم اومد. چون ما فقط به عنوان دمنوش استفاده می کنیم. صبنار هم خیلی جالبه.

لیدی الهام

ممنون که توضیح دادید. حتماً سر فرصت تهیه خواهم کرد. حیف من در گیلان ندیدم. از شمال مربای شقاقل خریدیم که عاشقش شدم. البته مزه خونگی اش با صنعتی اش زمین تا آسمون فرق داره. از اونجا خونگی اش را خریدیم عالی بود، از خود تبریز کارخونه ایش را خریدم و نپسندیدم.

در امتداد زندگی

با سلام به دوست عزیز...بسیار از دیدن این غذا خرسند شدم چون کلی کرفس دارم و دوست دارم یک غذای خوشمزه ازشون دربیارم..ممنونم..از آشناییتون خوشحالم..به من هم سر بزنید خوشحال می شوم

سارا

سلام منم عاشق کرفس خامم ایده خیلی خوبی دادین، مربای گل گاو زبان رو منم نشنیده بودم ممنون ;) راستی صبنارتون خیلی جالب بود پست قبلی که گفتید صبنار مفصل‌ترین وعده‌ای است که آدم می‌تواند داشته باشد فک کردم پلو خورشی چیزی منظورتونه :)) ولی صبنار شما در عین سادگی خیلی بهتر از چیزی بود که فک کردم موفق باشید

هانی شف

بسیار بسیار جالب بود..من کرفس جوون و خام خیلی دوست دارم به حق چیزهای نشنیده..مربای گل گاو زبان :)))))) این ظرف هم خیلییییییی آنتیکه..دوسش دارم

مریم

سلام عزیزم. می تونم بپرسم این عکسهای زیبا را با چه دوربینی انداختی . چون خیلی زیبا و اشتها برانگیز شده.

مریم

سلام عزیزم . از راهنمائیت ممنونم.