شلغم با طعم آب نارنج

آنچه لازم دارید

شلغم / آب نارنج / نعنا / گوجه فرنگی خشک

ریزه‌کاری‌ها

  • گوجه فرنگی خشک را می‌توانید، بی‌خیال شوید. بیشتر به رنگ گرفتن این خوردنی کمک می‌کند.

تدارک خوردنی

شلغم‌ها را پوست بکنید و نازک ببرید. هر چه نازک‌تر باشد، سریع‌تر طعم می‌گیرد. آن را در ظرفی بریزید و روی آن آب نارنج بریزید. نعنا را هم البته باید اضافه کنید. گوجه فرنگی خشک را هم می‌توانید مثل من بریزید یا خرد کنید. یکی دو روز صبر کنید تا شلغم‌ها خوب طعم بگیرند.

***اگر خوردنی خودتان را با این شیوه درست کردید، عکس آن برای من ایمیل کنید تا همین‌ جا بگذارم. به خصوص اگر جور دیگری درست کردید، حتمن بگویید تا شیوه خاص شما را هم یاد بگیریم. ممنون از لطف‌تان***

/ 4 نظر / 59 بازدید
هانی شف

وااای که چقدر این باید محشر باشه..مخصوصا ما که شلغم رو مثه ترب با غذا می خوریم

negin

سلام .مرسی باید طعم خوبی داشته باشه. امتحانش می کنم. راستی آپم دوست داشتید تشریف بیارید

shakiba

من از طعم شلغم متنفرم.ولی اینجوری معلومه که طعمش کلا عوض میشه.مرسیــــــ[گل]

سارا

ما خیلی ساده شلغم خام را نمک میزنیم و میذاریم یه ساعت بمونه بعد هم کنار غذا می خوریم،نمک تندیش رو میگیره و مزه اش رو خوب می کنه، این روش شما دیگه عالیه سالم ترم هست ممنون[لبخند]