سالاد شیرازی

آنچه لازم دارید

گوجه فرنگی / خیار / پیاز / نعنا خشک / آب‌غوره / آب نارنج

ریزه‌کاری‌ها

  • مواد را ریز خرد کنید، تا خوب از هم و آب‌غوره و نارنج طعم بگیرند.
  • دست‌کم سه ساعت قبل سالاد را درست کنید و بگذارید خوب جا بیفتد تا طعم بهتری داشته باشد.
  • می‌توانید آب‌لیمو هم بزنید. من ترکیب برابر آب‌غوره و آب نارنج را ترجیح می‌دهم. هر ترکیبی از این سه خوش‌مزه – آب‌غوره، آب‌لیمو و آب‌نارنج – که خوش‌تر دارید، اضافه کنید.
  • اگر دوست داشتید کمی روغن زیتون هم بزنید. حتمن هم روغن زیتون ایرانی بخرید. کیفیتش به مراتب بهتر از این خارجی‌هاست.

تدارک خوردنی

گوجه فرنگی و خیار و پیاز را ریز خرد کنید. مقداری نعنای خشک هم به آن اضافه کنید. آب‌غوره و آب نارنج به آن اضافه کنید تا حسابی مواد در مایع قرار بگیرند. خوش‌مزگی سالاد شیرازی به این است که حسابی آب‌غوره یا آب‌ نارنج داشته باشد.

خاطره‌های خوردن و پختن

من عاشق سالاد شیرازی هستم. به عکس ِ سالاد کاهو که همیشه هست و چیز به درد نخوری است (به خصوص این که بیشتر مواقع با کاهوی رسمی است)، سالاد شیرازی یکی از مهم‌ترین اختراع‌های بشری است؛ در حد اختراع چرخ و یا حتی کشف آتش.

***اگر خوردنی خودتان را با این شیوه درست کردید، عکس آن برای من ایمیل کنید تا همین‌ جا بگذارم. به خصوص اگر جور دیگری درست کردید، حتمن بگویید تا شیوه خاص شما را هم یاد بگیریم. ممنون از لطف‌تان***

/ 5 نظر / 32 بازدید
تمشک خانوم

[نیشخند] سلام . خوب سالاد شیرازی که خیلی میچسبه . حالا ما فقط با سرکه و آبلیمو درست میکردیم . این بار حتمن آب نارنج رو هم امتحان خواهیم کرد . اما دو تا سوال ((مواد را ریز خرد کنید، تا خوب از هم و آب‌غوره و نارنج طعم بگیرند.)) اینو شما نوشتین خوب ؟ الان عکسی که گذاشتین موادش ریز خورد شده آیا ؟ بعدم گفتین چند ساعت بزاریم بمونه . خوب ؟ خوب اگر 3 ساعت بمونه کلی آب میندازه و رسما مزه آب میده . مخصوصا اگر آبلیمو ایناشو بریزی توش که دیگه بدتر . مزه آب میگیره که خوب ؟

متین

سلام با سرکه سیب هم امتحان کنید .خوشمزه و برای قلب مفید

مریم ه

حالا چرا اسمش سالاد شیرازیه؟؟من که اینو جایی گفتم همه گفتند این که خیار و گوجه و پیازه حالا نمیدونم چرا به اسم شیرازیهای عزیز در اومده

مژگان

سلام.( اول از همه ببخشید از اینکه همیشه از روش خودم هم مینویسم خودتان در پایین هر رسپی نوشته اید شیوه خاص خودتان را بنویسید.) همسری و پسرم خیلی سالاد شیرازی دوست دارند سس من آبغوره+اب لیمو ترش+سرکه +روغن زیتون است و معمولا نعناع نمیزنم چون دوست ندارند متاسفانه. وقتی بریم شمال از اب نارنج هم استفاده میکنم. ریز ریز خرد میکنم وگرنه همسری به ان میگه سالادخیار گوجه نه سالاد شیرازی[خنده].ممنون که همیشه حتی یک غذای ساده را به این زیبایی ترسیم میکنید واقعا مطالبتان را دوست دارم .

negin

منم عاشق این سالادم. اونم ریز ریز خرد شده با پیاز فراوان. اما همسر منم پیازشو دوست نداره!!! براش جداگونه بدون پیاز درست می کنم شاد باشید آپمممممممممم