کاری قارچ و مرغ

آنچه لازم دارید

سینه‌ی مرغ / قارچ / نخود فرنگی / پیاز / سیر / ادویه‌ی کاری

ریزه‌کاری‌ها

  • انتخاب ادویه‌ی کاری موضوع بسیار مهمی است. باید نوعی را انتخاب کنید که با اضافه کردنش کمی لعاب به کاری بدهد. طعمش را هم متناسب با ذایقه‌اتان انتخاب کنید. من نوع تندتر آن را دوست دارم. اگر تند نباشد، به آن فلفل سیاه و کمی چیلی اضافه می‌کنم.
  • فقط از سینه‌ی مرغ بدون استخوان استفاده کنید، می‌توانید از ران یا بازو هم استفاده کنید اما ظاهر غذا و کیفیت آن کمتر می‌شود.
  • این غذا را می‌توانید با برنج، نودل یا ماکارونی سرو کنید. می‌توانید مثل ما جدا سر میز بگذارید یا با برنج یا نودل مخلوط کنید. هر جور دل‌تان خواست با آن رفتار کنید. خوردنی صبوری است، ناراحت نمی‌شود.
  • پیاز نباید طلایی شود و به شکل پیاز داغ بشود، نرم شدن پیاز کفایت می‌کند. مدت زمانی که ادویه‌ی کاری را تفت می‌دهید، در نظر داشته باشید تا پیازتان زیادی سرخ نشود.
  • مقدار ادویه‌ی کاری نسبت به ادویه‌ی معمولی که به غذاها می‌زنید، زیاد است. برای یک تکه سینه‌ی مرغ که حدود 6 تا 8 قارچ کوچک می‌خواهد و یک پیمانه نخود فرنگی، دست‌کم یک و نیم قاشق غذاخوری ادویه‌ی کاری باید بزنید.
  • خواهش می‌کنم از نخود فرنگی کنسروی استفاده نکنید. هم رنگ خوبی ندارد و هم طعم آهن می‌دهد. با این کار بقیه مواد را هم هدر می‌دهید. کلن بدون نخود فرنگی درستش کنید.

تدارک خوردنی

سینه‌ی مرغ و قارچ را خرد کنید. پیاز و سیر را تفت بدهید. بعد از نرم شدن پیازها، ادویه کاری را بریزید و یکی دو دقیقه تفت بدهید. مرغ را اضافه کنید و هم بزنید تا مرغ‌ها رنگ بگیرند. بعد قارچ‌ها را می‌ریزید و یکی دو دقیقه دیگر تاب می‌دهید. نخود فرنگی‌ها را با کمی آب اضافه کنید. تقریبن بیشتر کار را کرده‌اید. فقط باید منتظر بمانید تا نخود فرنگی‌ها بپزد. آب این غذا نباید زیاد باشد، آب را به اندازه‌ای بریزید که با پختن نخود فرنگی‌ها، به اندازه‌ی کافی کم شده باشد. کمی هم نمک باید بزنید، ادویه کاری نمک ندارد.

***اگر خوردنی خودتان را با این شیوه درست کردید، عکس آن برای من ایمیل کنید تا همین‌ جا بگذارم. به خصوص اگر جور دیگری درست کردید، حتمن بگویید تا شیوه خاص شما را هم یاد بگیریم. ممنون از لطف‌تان***

/ 19 نظر / 10 بازدید
نمایش نظرات قبلی
ندا

وبلاگ جالبی دارید و توضیحاتتون هم جالب تر ممنون از زحمتی که می کشید

ندا

سلام مسعود خان و آزاده جون . من کاری مرغ و قارچو درست کردم همونجور که اکرم جون گفت آخرش خامه هم زدم تپل [شوخی] با سیب زمینی سرخ کرده [تایید][تایید] ولی باز خر شدم برای bf هم بردم . باز مثل دیو خورد و گفت اینها چاق کنندس و احساسات منو جریحه دار کرد [عصبانی][عصبانی] چی کارکنم تنهایی از گلوم پایین نمی ره . ساقی دخترتونه ؟؟؟ چند سالشه ؟؟

ندا

ساقی کیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ خودت نوشتی پخت آزاده و ساقی . گفتم شاید بچتونه . ضمناً من از خامه صرف نظر نمی کنم هیچوقتتتتتتت . حتی توی سالاد ماکارونی هم خامه می ریزم خوشمزه میشه در حد تیم ملی . همونطور هم که از خامه صرف نظر نمی تونم بکنم از bf هم همینطور . 17 ساله از هم نمی تونیم صرف نظر کنیم[خجالت][خجالت]

ندا

قوی ترین زن جهان هم که باشی... وقت هایی هست ...که دستی باید لمس ات کند...تنی ...تن ات را داغ کند...و لبی...طعم لب ات را بچشد ...مستقل ترین زن جهان هم که باشی...وقت هایی هست...که دلت پر میزند برای کسی که برسد و بخواهد... که آرام رانندگی کنی ...و شام ات را نخورده روی میز نگذاری و بروی...مسافرترین زن دنیا هم ...دست خطی می خواهد که بنویسد برایش..." زود برگرد "...طاقت دوری ات را ندارم " دیدی چقدر قشنگ بود ؟؟؟ الان دزدیدمش . گفتم برای شما هم بزارم " [قلب][قلب][قلب]

ندا

سابقش که زیاد شده . دیگه کم کم داریم به سن بازنشستگی می رسیم!!!!!!! . ولی جدا از شوخی آدما به هم عادت می کنن شاید دیگه دوست داشتن نباشه ، عادت بشه .

ندا

واقعاً احساسمو نمی دونم . فقط می دونم که من از (( از دست دادن )) خیلی می ترسم . از بی پناه شدن وحشت دارم .

ندا

شیشه ای می شکند…یک نفرمی پرسد: که چراشیشه شکست؟ یک نفرمی گوید: شایداین رفع بلاست، ...دیگری می گوید:شیشه ی پنجره راباد شکست؟ اما ... زمانیکه دل من سخت شکست ... هیچ کس،هیچ نگفت، غصه ام رانشنید، ازخودم می پرسم :ارزش قلب من از شیشه ی یک پنجره هم کمتر بود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

خانومی

خیلی اشتها آوره آزاده جان دستت درد نکنه منم آپم

navaz

salam bacheha, mamane man yek "Signature khoresht e cari" dare ke ba male shoma kami fargh dare vali zaban zade hamast.. on nokhodfarangi va gharch nadare bejash sib zaminie cubie taft dadde shode toosh dare +morgh. akharesh ke ghaza pokht yekami mast torsh+zaferan+ arde taft dade dar kare va carie faravan ra toosh mirize va mahshar mishe!

navaz

yek chize dige. man 10 sale ke daram donbale cari e khoob migardam va belakhare emsal peidash kardam markesh ine: "Sharwood's". agar onja peida nashod man harvaght ke omadam Iran hatman hatman baratoon miaramesh