زات زیکی

آنچه لازم دارید

ماست / خیار / نعنا یا شوید خشک / سیر تازه / روغن زیتون

ریزه‌کاری‌ها

  • ماست باید پرچرب و سفت باشد.
  • مقدار سیر دست خودتان است، اما بیشترش بهتر است. آن قدر که تند شود.
  • سیر شمال، سیر همدان یا سیر شهداد خوب است. از سیر چینی بپرهیزید، نه طعم دارند و نه بوی سیر. سیر چینی موجود بی‌خاصیتی است که فقط نام و شمایل سیر را دارد.

تدارک خوردنی

خیار را رنده کنید یا بسیار ریز خرد کنید. چند حبه سیر را هم خوب له کنید و به خیارها اضافه کنید. سبزی خشک و ماست و یه قاشق روغن زیتون را روی خیار و سیر بریزید و خوب هم بزنید. یکی دو ساعت صبر کنید تا ماست خوب طعم بگیرد.

 *** اگر خوردنی خودتان را با این شیوه درست کردید، عکس آن برای من ایمیل کنید تا همین‌ جا بگذارم. به خصوص اگر جور دیگری درست کردید، حتمن بگویید تا شیوه خاص شما را هم یاد بگیریم. ممنون از لطف‌تان ***

/ 5 نظر / 62 بازدید
زری*

سلام.. عکسها باز نمیشن باید با خود پرشین اپلود کنین.. در ضمن من همچنان منتظر خاطره ی خوردنم!!حالا همه ی خاطرات که خفن نمیشن![شیطان]

لیدی الهام

سلام دستتون درد نکنه. عالی شده. این اسم را قبلاً نشنیده بودم. خوشحال میشیم که به وبلاگ آشپزی من و خواهرم نیز سری بزنید. با تشکر.

هانی شف

این همون ماست و خیار خودمونه دیگه ..نه؟ این اسم کجاییه؟

متین

اقا مسعود ما این ماست و خیارو درست میکنیم اضافه بر موادی که شما نوشتید .گیاهی هست به نام تیغ دوغاب بسیار بسیار معطر و خوشمزه .خیلی خوشمزه تر میشه

متین

فصلش گذشته تا اخر اردیبهشت میشه از کوه چیدشون الانم دارم اما اسیاب شده . سرچ میکنم اگر تو نت دیدمش براتون ارسال میکنم