بورانی بادمجان

آنچه لازم دارید

بادمجان / سیر / ماست

ریزه‌کاری‌ها

  • وقتی بادمجان‌ها را روی گاز کباب می‌کنید، برای این که آشپزخانه‌تان با پرتاب تکه‌های بادمجان پر نشود، کافی است که با نوک چاقو چند جای پوست بادمجان‌ها را سوراخ کنید.
  • بادمجان‌ها را با شعله‌ی پایین کباب کنید تا مغزپخت شوند.
  • برای مغزپخت شدن بادمجان‌ها باید از بادمجان قلمی استفاده کنید.

تدارک خوردنی

بادمجان‌ها را روی گاز یا زغال کباب کنید. کباب کردن روی زغال طعم دودی خیلی خوبی به بورانی شما می‌دهد. اما خب همیشه امکانش نیست. بعد از این که بادمجان‌ها کباب شدند، پوست‌شان را بکنید و حسابی بکوبید تا له شوند. چند حبه سیر را هم له کنید و به بادمجان‌ها اضافه کنید. ماست پرچرب و سفت و کمی نمک را به بادمجان و سیر اضافه کنید و هم بزنید. دو سه ساعت صبر کنید تا ماست خوب طعم بگیرد.

 ***اگر خوردنی خودتان را با این شیوه درست کردید، عکس آن برای من ایمیل کنید تا همین‌ جا بگذارم. به خصوص اگر جور دیگری درست کردید، حتمن بگویید تا شیوه خاص شما را هم یاد بگیریم. ممنون از لطف‌تان***

/ 2 نظر / 98 بازدید
هانی شف

وای من دیوانه این بورانیم...بهترین بورانیه به نظرم

متی

با سیر فراوان خوشمزه میشه