شکلات بادام نغنایی

آنچه لازم دارید

شکلات تخته‌ای / پرک بادام بو داده / اسانس نعنا

ریزه‌کاری‌ها

  • به جای ذوب کردن شکلات با حرارت غیرمستقیم، از مایکرویو هم می‌توانید استفاده کنید.
  • برای حرارت غیرمستقیم شکلات را حتمن در ظرف آلومینیومی بریزید تا حرارت آب به شکلات‌ها منتقل شود.
  • میزان اسانس را بیشتر نکنید که شکلات‌هایتان تلخ می‌شود.
  • اگر ترجیح می‌دهید که شکلات شیرین‌تر باشد، به جای شکلات تلخ از شکلات معمولی استفاده کنید.

تدارک خوردنی

۲۰۰ گرم شکلات تلخ تخته‌ای را خرد کنید و با حرارت غیرمستقیم آب کنید. برای حرارت غیرمستقیم یک قابلمه آب را روی گاز بگذارید و شکلات‌ها را در قابلمه دیگری بریزید و در داخل قابلمه آب بگذارید و هم بزنید تا شکلات آب بشود. سه قطره اسانس نعنا و حدود ۵۰ گرم بادام را خرد کنید و به شکلات آب‌شده اضافه کنید. شکلات را در قالب‌ بریزید و بگذارید تا سرد شود. بعد از سرد شدن شکلات‌ها و بیرون آوردن آنها از قالب با پرک بادام تزیین‌شان کنید.

خاطره‌های خوردن و پختن

خوردن شکلات‌هایی که ستاره درست کرده بود و گپ و گفت درباره‌ی شیوه‌ی درست کردن آنها و طعم‌های‌شان باعث شد که سراغ درست کردن این شکلات بروم. قرار است تجربه‌های‌مان را با هم سهیم بشویم.

 

*** اگر خوردنی خودتان را با این شیوه درست کردید، عکس آن برای من ایمیل کنید تا همین‌ جا بگذارم. به خصوص اگر جور دیگری درست کردید، حتمن بگویید تا شیوه خاص شما را هم یاد بگیریم. ممنون از لطف‌تان ***

/ 4 نظر / 3452 بازدید
هانی شف

بسیار بسیارررر عالی و خوش طعم میشه...مطمئنم نوش جونتون حالا چی میشه خود شکلات ها رو هم با ما سهیم شوید؟ نمی شود عایا؟؟! [نیشخند]

dot

لیتکتون کردم با اجازه لطفا منو لینک کنید

dot

ببخشید اشتباه شد.دوباره لطفا لینکم کنید .سپاسگذارم

سارا

سلام دست شما درد نکنه [لبخند] شکلات تلخ با اسانس نعنا [خوشمزه] مطمئنا محشره دیگه باید برم قالب شکلات بگیرم