نرگسی

آنچه لازم دارید

اسفناج / تخم‌مرغ / آرد / بکینگ پودر / کره

ریزه‌کاری‌ها

  • ندارد.

تدارک خوردنی

تخم‌مرغ، نمک، کمی آرد و اندکی بکینگ‌پودر را خوب هم بزنید. داخل چند قالب تارت کوچک یا قالب کاپ کیک کاغذ روغنی بگذارید و آنها را با کره اندکی چرب کنید. در هر قالب سه چهار برگ اسفناج کوچک قرار بدهید و تخم‌مرغ زده را در قالب بریزید. قالب‌ها را در فر بگذارید تا بپزد.

خاطره‌های خوردن و پختن

این شیوه‌ی پختن نرگسی را از روی یک کتاب آشپزی ترکیه‌ای یاد گرفتم و یک روز تعطیل برای صبنار (صبحانه‌ای که دیر خورده می‌شود و به ناهار می‌چسبد و دست‌کم شامل پنج نوع خوردنی باشد و خوردنش بیشتر از یک ساعت طول بکشد) درست کردم.

 

 *** اگر خوردنی خودتان را با این شیوه درست کردید، عکس آن برای من ایمیل کنید تا همین‌ جا بگذارم. به خصوص اگر جور دیگری درست کردید، حتمن بگویید تا شیوه خاص شما را هم یاد بگیریم. ممنون از لطف‌تان ***

/ 6 نظر / 109 بازدید
اتنا

اقا دستورارو کپی میکنی از هرجایی خب عب نداره ولی دیگه ریزه کاری ِ قبلی رو واسه این یکی نذار؛ تابلوعه دیگه.

فرخنده

صبنار!!![نیشخند] کی گفته فارسی رو عقیم کردن؟! زبان از این پویا تر؟!![مغرور]

هانی شف

خیلییییی شیک شده...خیلیییییییییییی خوشمان آمد بسی منم که عاشق اسفناج

هانی شف

زیره پلو هم که عشق خودمه..اونم با مرغ...واقعا بی نظیره..عاشق عطرشم......چون غیرفعال بود اینجا نظر اونم گذاشتم

زری سلطانی

اونقدر عکساشو خوشگل میگیری که ادم باورش میشه اسفناجم میتونه خوشمزه باشه :)

ریتا

چند تا تخم مرغ با چقدر آرد؟ نسبتش باید چه جوری باشه؟ خیلی خوشگله جواب بدبد می خوام بپزمش!