کشک بادمجان با کشک دست‌ساب گوسفندی

آنچه لازم دارید

بادمجان / کشک گوسفندی / سیر سبز تازه / نعنا / پیاز / گردو

ریزه‌کاری‌ها

  • بادمجان کبابی خیلی بهتر از بادمجان سرخ‌شده است. کباب کردن بادمجان در خانه خیلی ساده است. چند سوراخ کوچک با نوک چاقو به بادمجان‌ها بدهید. شعله‌پخش کن را روی گاز بگذارید و بادمجان‌ها را روی آن بچینید. شعله‌ی گاز کم باشد تا آهسته کباب شود. طبیعی است که باید آنها را بچرخانید و دو طرفش را کباب کنید. سوراخ کردن بادمجان برای این است که فشار هوای گرم داخل بادمجان باعث ترکیدن آن نشود.
  • کشک را هم اگر گوسفندی باشد و خودتان بسابید که عالی است. من همیشه این کار را می‌کنم. سندش را هم در همین پست آورده‌ام.
  • به جای سیر سبز تازه می‌توانید سیر معمولی هم بزنید. ولی خب سیر تازه خیلی خوشمزه‌تر است.

تدارک خوردنی

بادمجان‌ها را روی گاز با شعله‌ی پایین کباب کنید. بادمجان‌ها که کباب شد، پوست‌شان را بکنید و به اندازه‌ی حبه‌ی قند خرد کنید. پیاز خلالی و سیر سبز خرد شده را با هم تفت بدهید. پیاز و سیر که طلایی شد، بادمجان‌های خرد شده را اضافه کنید و خوب تفت‌شان بدهید.بادمجان‌های کبابی تفت داده شده را در ظرف بکشید، روی آن نعنا داغ و کشک بریزید. گردوی پودر شده را هم روی آن بپاشید. کنارش هم باید یک نان سنگک برشته داشته باشید تا لذت‌تان تمام و کمال باشد.

خاطره‌های خوردن و پختن

قصه‌ی این خوردنی فقط داستان کشک سابیدن من است. اولش فکر می‌کنی، خب ساده است اما کلی وقت می‌برد و از کت و کول می‌افتی.

 

***اگر خوردنی خودتان را با این شیوه درست کردید، عکس آن برای من ایمیل کنید تا همین‌ جا بگذارم. به خصوص اگر جور دیگری درست کردید، حتمن بگویید تا شیوه خاص شما را هم یاد بگیریم. ممنون از لطف‌تان***

/ 7 نظر / 195 بازدید
مریم ه

از شمال تا جنوب از شرق تا غرب از میگو تا کشک چقدر تنوع [نیشخند]

مرضیه

سلام من هم از کشک نسابیده استفاده می کنم ولی روش اسانتری دارم اول مقداری کشک را خیس می کنم وبعد که کاملا نرم شد در مخلوط کن ریخته و انقدر که یکدست شود آن را مخلوط می کنم. اگر غلیظ بود برای راحت تر مخلوط شدن کمی آب به آن اضافه می کنم. ببخشید من خیلی وارد به آشپزی نیستم ولی این تجربه را از یک مادر با تجربه نازنین یاد گرفتم.

هانی شف

خیلییییییییییی وقته دلم یه تغار می خواد یا همون کشک ساب باید بخرم حتما آقای سلطانی بسیار عزییییییز خیلی خیلی ممنونم از حمایتتون برای مشکلم و سفره و .... امیدوارم بتونم محبت دوستان رو جبران کنم....به شرطی که بتونم دوباره رو پام واستم :((((

negin

ممنون عالی شده و عکسها خیلی زیبا هستند شاد باشید

shakiba

واقعا عالیه.دستتون درد نکنه.ما بادمجون رو سرخ میکنیم درسته کالریش میره بالا ولی بنظر من طعمش بهتره کبابی یا آبپزه.البته دستپخت شما معلومه یه چیز دیگست!

ياسمن

تمام غذا يك طرف، اون كشك گوسفندي سابيده شده در كشك ساب يك طرف دلم خواست واقعا :)

رویا

کشک سابیده شده با کشک ساب چیزیه که واقعاً جایگزین نداره. ما توی خونه 3 تا خواهر بودیم که به نوبت می سابیدیم. البته یه کار دیگه که می شه کرد هم اینه که کشک رو چند ساعت خیس کنید بعد یک کم بسابید بعد دوباره ولش کنید برای چند ساعت تا مغزش خیس بخوره و همینطور ادامه بدید. خیلی راحت تر می شه کار. هر مرحله شاید 10 دقیقه بیشتر سابیدن نخواد ولی خوب نیاز به برنامه ریزی داره. مرسی از دستور پخت.