دم‌نوش شنبلیله و زنجفیل

آنچه لازم دارید

تخم شنبلیله / زنجفیل تازه / لیمو امانی / انیسون

ریزه‌کاری‌ها

  • به جای زنجفیل تازه می‌توانید از زنجفیل خشک هم استفاده کنید.

تدارک خوردنی

برای یک لیوان دم‌نوش یک قاشق مرباخوری تخم شنبلیله، یک لیمو امانی کوچک، یه اندازه‌ی همان لیمو امانی زنجفیل تازه و مقدار بسیار بسیار کمی انیسون را در قوری یا قهوه‌جوش بریزید و روی آن به مقدار کافی آب بریزید و روی شعله‌ی گاز بگذارید. صبر کنید تا آب جوش بیاید و شعله را کم کنید و بگذارید حدود ۱۰ دقیقه بجوشد. با صافی دم‌نوش را در لیوان بریزید. این دم‌نوش را می‌توانید گرم و یا سرد بنوشید. برخی دم‌نوش تخم گشنیز را با مقداری عسل شیرین می‌کنند اما تخم شنبلیله و انیسون طعم شیرین به دم‌نوش می‌دهد و بدون عسل هم عالی است.

خاطره‌های خوردن و پختن

شیوه درست کردن این دم‌نوش مراکشی را از روی یک سایت فرنگی برداشتم. خب چون تا قبل از خواندن این سایت اصلن از وجود چنین دم‌نوشی بی‌خبر بودم، خاطره‌ای هم از آن ندارم. به جایش خواص آن را اینجا می‌نویسم. اولین خاصیتش این است که باعث کاهش کلسترول و ابتلا به سرطان می‌شود. جلوی ریزش مو را می‌گیرد و باعث افزایش شیردهی می‌شود و یکی از راه‌های طبیعی افزایش اندازه‌ی پستان است. همه‌ی این خاصیت‌ها در تخم شنبلیله است. موجود عجیبی است این تخم شنبلیله.

 

  *** اگر خوردنی خودتان را با این شیوه درست کردید، عکس آن برای من ایمیل کنید تا همین‌ جا بگذارم. به خصوص اگر جور دیگری درست کردید، حتمن بگویید تا شیوه خاص شما را هم یاد بگیریم. ممنون از لطف‌تان ***

/ 3 نظر / 128 بازدید
farzane

خیلییییییییییی ممنون باید مزه جادوووییی داشته باشه

هانی شف

چه عجیب و جالب ....نشنیده بودم...انیسون چی هست؟