سالاد کاپرزه

آنچه لازم دارید

پنیر موزارلای تازه / گوجه فرنگی / ریحان / روغن زیتون / کمی فلفل سیاه

ریزه‌کاری‌ها

  • پنیر موزارلای تازه با پنیر پیتزایی که رویش نوشته پنیر موزارلا فرق دارد. من فقط برند کاله دیده‌ام.
  • گوجه فرنگی گوشتی برای سالادتان انتخاب کنید.
  • مثل همیشه بر ایرانی بودن روغن زیتون تاکید می‌کنم.
  • این فصل سال – زمستان – ریحان راحت گیر نمی‌آید، به جایش از پونه استفاده کردم.

تدارک خوردنی

پنیر و گوجه فرنگی را ورقه‌ای ببرید. یک لایه گوجه فرنگی بچینید. رویش کمی فلفل و نمک و روغن زیتون بریزید. برگ ریحان و بعد پنیر ورقه‌ای را روی گوجه‌ها بگذارید. دوباره روغن زیتون بزنید و روی آن هم کمی فلفل سیاه بسایید. من کمی اورگانو هم اضافه کردم. نیم ساعتی صبر کنید تا مواد خوب از هم طعم بگیرند. این جوری خیلی خوشمزه‌تر می‌شود. من ریحان نداشتم به جاش پونه گذاشتم.

خاطره‌های خوردن و پختن

خیلی وقت پیش این سالاد رو درست کرده بودم و عکسش رو در فیس‌بوک گذاشته بودم. یه دفعه این عکس لایک خورد و در صفحه‌ی دوستام دیده شد و اقبالی به آن شد. در گپ با دوستی گفتم برای صبح جمعه که زودتر از یازده صبحونه نمی‌خوری، خیلی خوبه. فرداش رفتم خرید. پنج‌شنبه بود و یاد این حرفم افتادم. دیدم بقالی پنیر موزارلا داره، خریدم و فرداش ساعت یازده و نیم صبحونه خوردیمش. خیلی حال داد.

***اگر خوردنی خودتان را با این شیوه درست کردید، عکس آن برای من ایمیل کنید تا همین‌ جا بگذارم. به خصوص اگر جور دیگری درست کردید، حتمن بگویید تا شیوه خاص شما را هم یاد بگیریم. ممنون از لطف‌تان***

/ 9 نظر / 168 بازدید
مریم ه

ممنون از این صبحانه اقا مسعود با پنیر صبحانه هم میشه ؟؟

متین

اقا مسعود من هیچ پنیری رو با پنیر محلی عوض نمیکنم .سالهاست پنیر بسته بندی شده نخوردم خصوصا همون برند نامبرده که به شدت باهاش مشگل دارم پنیر بسته بندی که میخورم تنها چیزی که در ذهنم نمیاد خوردن پنیر البته باید در خرید باید دقت کرد از فرد مطمئن باشه [نیشخند]

هانی شف

نمی دونستم اسم به این باکلاسی داره..جدا نمی دونستم

مریم ه

اقا مسعود من قهوه ی برزیلی دارم یکبار درست کردم خوب نشد اگه امکان داره طرز صحیح شو بگید ممنون از شما (خیلی دونه هاش زیر دندون میاد )

مژگان

من این سالاد را خیلی خیلی دوست دارم چون عاشق پنیر مخصوصا از نوع موزرالای تازه هستم.واقعا با ریحان و روغن زیتون طعمی عالی و استثنایی داره.ممنون.اسم انرا به طور دقیق نمی دانستم و همیشه به عنوان سالاد پنیر تازه با ریحون اسم میبردم. باز هم تشکر در ضمن من برای یکی دو نوع غذای هندی خودم پنیر درست میکنم اما مزه پنیر تازه ویا مثلا پنیر بلو چیز یه چیز دیگه است.واقعا زندگی بدون پنیر معنا نداره[نیشخند]

fereshteh

درود خسته نباشید با اجازتون شما رو میلینکم و اگر شما هم منو مورد لطف خودتون قرار بدید ممنون میشم . با سپاس فراوان اشپزخونمون/ فرشته

پریس

اگه این ترکیبو روی نون تست بذارین و چند دقیقه در فر تستش کنید هم خیلی خوشمزه میشه.

پرديس

چه با سليقه. آفرين. خيلي ديزاين جالب و اشتها آوري داره.

عاطفه

[تایید][تایید][تایید][تایید][تایید]