پیده

پیده غذایی است عثمانی که در ترکیه و کشورهای عربی رایج است. درست کردنش هم بسیار ساده است. وقتی که آشپز داشت پیده درست می‌کرد، چند عکس از او گرفتم که با نگاه کردن به آنها روش درست کردنش را می‌توان فهمید.

اول باید خمیر را به شکل قایقی بلند در بیاورید. لازم نیست مهارت این آشپز را داشته باشید، فقط کافی است یک جوری خمیر را به شکل قایق در بیاورید.

 

بعد از پهن کردن خمیر، گوشت چرخ‌کرده‌ای را که با ادویه و رب گوجه فرنگی تفت داده و پخته‌اید در وسط خمیر پهن کنید. سه تا چهار سانت اطراف خمیر را برای مرحله‌ی بعد خالی بگذارید.

 

حالا باید لبه‌های خمیر را برگردانید تا بیده شکل قایق پیدا کند.

 

پیده را در فر بگذارید و وقتی خمیر پیده پخت (حدود 20 تا 25 دقیقه) آن را از فر در بیاورید.

 

روی لبه‌های نان کره بمالید.

دوباره چند دقیقه در فر بگذارید تا لبه‌های پیده طلایی بشود. پیده را مورب از وسط نصف کنید و روی هم بگذارید و آن را به نوارهای باریک ببرید.

 

نوش جان

/ 12 نظر / 2161 بازدید
نمایش نظرات قبلی
me

اون گیاه سیاه کوچولو چیه..همیشه توی تیوی دیدم برام سوال بوده اما نفهمیدم چیه و از کجا میشه تهیه کرد توی کف مزه اش موندم

me

بیا دستور جدید در وَ کـــــــــــــــــــــِن

سارا

سلام ممنون از پست های زیبا و کاربردی تون چرا خبری ازتون نیست؟

سارا

امیدوارم همواره و در همه کاراتون موفق باشین[گل] آخ جووون پس ما منتظریم [لبخند]

me

ایشالا.شنیدین میگن بدجنسارو میگیرن..شما هم منو گرفتین[نیشخند][سوال]

الهام

سلام. این غذا یکی از خوشمزه ترین غذاهاست . من که خیلی دوست دارم. خوشحال می شم به منم سر بزنید.ممنون[گل]

دوست

سلام و عرض خسته نباشید می شه لطفا دستور تهیه خمیر رو هم بنویسید.. یا حد اقل اسم خمیر رو بگید