مربای عناب

آنچه لازم دارید

عناب / شکر

ریزه‌کاری‌ها

  • مدت زمان پخت زیاد عناب برای این است که شربتش رنگ بگیرد تا بعد از آن برای شربت عناب استفاده کنیم.
  • عناب خودش شیرین است و موقع ریختن شکر باید به این موضوع توجه کرد. مقدار شکر حدود دو برابر وزن عناب خوب است.

تدارک خوردنی

 عناب‌ها را بعد از شستن در مخلوط آب و شکر می‌ریزیم و می‌گذاریم جوش بیاید. بعد از جوش آمدن، شعله را کم می‌کنیم و چند ساعتی روی گاز می‌پزیم تا شربتش رنگ بگیرد. به همین سادگی و البته با طعمی دیوانه‌کننده.

خاطره‌های خوردن و پختن

 این هم از همان سری خوردنی‌های خانه‌ی مامان است به همراه پرورده‌ی برگه‌ی قیسی و شربت عناب و بستنی زعفرانی پرپسته شاه‌حسینی هم که سر راه گرفته بودم، دیگر جایی برای شام باقی نگذاشت. باقالی‌پلو با مرغ را یک بشقاب بیشتر نتوانستم بخورم. ناگزیر بقیه‌اش را آوردم خانه تا ناهار نوش جان کنم. آخر باقالی‌اش تازه‌ی تازه بود.

***اگر خوردنی خودتان را با این شیوه درست کردید، عکس آن برای من ایمیل کنید تا همین‌ جا بگذارم. به خصوص اگر جور دیگری درست کردید، حتمن بگویید تا شیوه خاص شما را هم یاد بگیریم. ممنون از لطف‌تان***

·  

/ 2 نظر / 246 بازدید
هانی شف

وای خیلی جالب بود..من نشنیده بودم...دست مامانتون درد نکنه...من عاشق عنابم...باید اینو درست کنم

مهسا

چرا اینجا انقدر دیر به روز میشه؟؟؟