ژله قهوه

آنچه لازم دارید

قهوه فوری / کافی‌میت / شکر / آگار 

ریزه‌کاری‌ها

  • آگار نوعی ژله گیاهی است که از نوعی جلبک تهیه می‌کنند. بر عکس ژله با منشا حیوانی که در محیط اتاق آب می‌شود، ژله‌ای که با آگار درست می‌شود روی میز آب نمی‌شود. خیلی هم سریع‌تر می‌بندد.
  • من طعم تلخ قهوه را دوست دارم. اگر شما شیرین‌تر می‌خواهید شکر بیشتری بریزید.

تدارک خوردنی

یک قاش غذاخوری قهوه فوری و یک سوم لیوان شکر را به 3 لیوان آب اضافه کنید. یک قاشق غذاخوری هم آگار در آن بریزید. مخلوط را روی شعله‌ی گاز بگذارید تا جوش بیاید. هر از گاهی هم بزنید. وقتی که مخلوط به جوش آمد، چند ثانیه‌ای صبر کنید و آن را از روی گاز بردارید. مدتی صبر کنید تا قهوه کمی سرد شود. مخلوط را در ظرفی مسطح بریزید که ارتفاع مواد حدود یک سانت شود.
برای لایه‌ی دوم، نصف قاشق غذاخوری قهوه فوری، کمتر از یک سوم لیوان شکر و دو قاشق کافی‌میت را در سه لیوان آب حل کنید. یک قاشق غذاخوری آگار را هم اضافه کنید. جوش آوردن مخلوط مثل لایه‌ی قبل است. چند دقیقه صبر می‌کنید تا کمی مخلوط سرد شود اما نه خیلی زیاد تا کمی لایه‌ی قبلی را آب کند و به آن بچسبد. لایه‌ی دوم را روی لایه‌ی قهوه می‌ریزید. نیم ساعت بعد ژله‌اتان آماده است.

ژله را به شکل مربع و مستطیل‌های نامنظم برش بزنید و در ظرف بچینید.

 

 *** اگر خوردنی خودتان را با این شیوه درست کردید، عکس آن برای من ایمیل کنید تا همین‌ جا بگذارم. به خصوص اگر جور دیگری درست کردید، حتمن بگویید تا شیوه خاص شما را هم یاد بگیریم. ممنون از لطف‌تان ***

/ 5 نظر / 83 بازدید
لیدی الهام

سلام. به به. چقدر شیک و عالی. من هم مثل شما عاشق قهوه و شکلات تلخم. برای این نوع دسرها اغلب از پودر ژلاتین استفاده می کنم. چون خواهرم وگانه، آگار آگار هم گرفتم ولی فعلاً چیزی باهاش درست نکردم. حتماً امتحانش می کنم. مرسی.

هانی شف

خیلی عالی و خوشمزه...من که عاشق قهوه هستم

ماندانا

سلام خسته نباشید ممکنه بفرمایید آگار رو از کجا میشه تهیه کرد؟

الهام

فکر می کنم ژله با طعم قهوه فوق العاده باشه. خوشحال می شم به منم سر بزنید.

امیر

سلام بسیار عالی