سیب‌زمینی زغالی

آنچه لازم دارید

سیب‌زمینی / پنیر پیتزا / اورگانو / فلفل سیاه / فلفل دلمه‌ای رنگی

ریزه‌کاری‌ها

  • در خانه می‌توانید به جای انداختن سیب‌زمینی‌ها در زغال، آنها را در فر تنوری کنید.
  • وقتی در خانه هستید و سیب‌زمینی‌ها را در فر تنوری کرده‌اید، می‌توان بعد از ریختن پنیر و فلفل‌ها دوباره در فویل نپیچید و آن را گریل کنید.

تدارک خوردنی

سیب‌زمینی‌های یک‌دست و یک‌اندازه را انتخاب کنید و در فویل آلومینیم بپیچید. سیب‌زمینی‌های آلومینیوم‌پیچ شده را در بین زغال‌های افروخته بیندازید و نیم ساعت تا یک ساعت منتظر بمانید. مدت انتظار به اندازه سیب‌زمینی‌ها و شدت حرارت زغال‌ها بستگی دارد. وقتی سیب‌زمینی‌ها پخت، آنها را از روی آتش بردارید و فویل را باز کنید. با چاقو سیب‌زمینی‌ها را به صورت عمودی شکاف بدهید. بین آن پنیر پیتزا، فلفل دلمه‌ای قدری فلفل سیاه و نمک و اورگانو بپاشید و سیب‌زمینی‌ها را دوباره به همان شکل اول در فویل بپیچید و در آتش بیندازید. 5 دقیقه‌ای صبر کنید تا پنیرها آب شود و دوباره فویل را باز کنید و سیب‌زمینی‌ها را بخورید.

خاطره‌های خوردن و پختن

دو سه باری که با شبنم سفر رفته‌ایم، این خوردنی پایه‌ی ثابت بوده است. بعد از خوردن کباب، یک ساعت و اندی بعد خوردنش خیلی عالی است. یک بار هم آن را در خانه درست کردم. خب چون زغالی نبود، بوی دود نمی‌داد. این جوری هم شد.

 

 

 *** اگر خوردنی خودتان را با این شیوه درست کردید، عکس آن برای من ایمیل کنید تا همین‌ جا بگذارم. به خصوص اگر جور دیگری درست کردید، حتمن بگویید تا شیوه خاص شما را هم یاد بگیریم. ممنون از لطف‌تان ***

/ 8 نظر / 1601 بازدید
هانی شف

وااااااااای واای وااااااای این محشره.... چه عکسی هم..حسابی دل آب کنه [خوشمزه]

متین

عالیه البته اقا مسعود ما تو زمین سیب زمینی موقع برداشت با کلوخه های خاک کوره های مثل کلاه بوقی [نیشخند]درست میکنیم .یه در کوچولو براس اون پایین کلاه میگذاریم وپر از چوبش میکنیم و اتشش میزنیم و وقتی جسابی کولوخه ها داغ شدند.سیب زمینی هارو میریزیم توی کوره و موره رو با کلوخه های داغ خراب میکنیم روی سیب زمینی بعد نیم ساعت سیب زمینی کوره ای اماده میشه[خوشمزه] اوه محشره حالا این بار پنیر پیتزا میبزنیم [شوخی]

مریم

عاشق ذغال و خوراکیهای ذغالی هستم . حتما خوشمزه است .

لیدی الهام

بسیار بسیار عالی شده. دستتون درد نکنه. من این غذا را با نام Kumpir در استانبول خورده ام بخصوص در کادی کوی یا گالاتاسارای کلی مغازه هست که فقط از این کومپیر ها میفروشه. واقعاً لذیذ است و چون درست جلوی چشم آدم تهیه میشه واقعاً دیدنش هم لذت بخشه. فقط در آنجا داخل سیب زمینی بعد از پخته شدن با مقداری کره مخلوط میشه و بعد سایر موارد به روش ریخته میشه. در آن حالت چون سیب زمینی به شدت داغه پنیر پیتزا یا موزارلا با گرمای خود سیب زمینی ذوب میشه.از شیر مرغ تا جون آدمیزاد هم داخلش قرار میگیره. یعنی امکان نداره یک نفر بتونه همش رو بخوره. روش هم اغلب سس کچاپ یا مایونز ریخته میشه. ولی خب همه چیز ذائقه ای است. روش شما هم عالی است.

فرزانه

سلام چرا یه غذای جدید نمیزارید..............بازم خوشمزه و همینجوری برای پیکنیکه دو نفره.......................زود ارزان خوشمزه.......خاطراه آفرین

سارا

سلام چند وقته نمیرسم زیاد بیام نت [ناراحت] الان دیدم به به چه پستایی گذاشتین [لبخند] این آخری هم که عالیه نصف شبی یاد کوه و دشت و گردش افتادم[چشمک] آخ که چه مززززززززه ای میده این سیب زمینی ها [قلب] سپاس

هستي جلادتي

سلام .. خوب هستيد... اين كه عكسش اين همه خوشمزه س واقعي ش محشر بوده.. خوش به حالتون كه رست كرديد خورديد.... من كه از اين هنرها واسه درست كردنش ندارم مجبورم فقط نكاه كنم [ناراحت]

صبا

ای کاش چیزی هم از ماکروفر اینجا بود.موندم میشه اینو با ماکروفر درست کرد یا نه؟[متفکر]قبلا با ماکروفر یه بار سیب زمینی پختم اما تیکه تیکه کرده بودم تا کامل بپزه.راستش بعد 7 ماه ازدواج و آشپزی مستمر هنوز کلی چیز یادنگرفته دارم.+ اینکه هنوز از گریل ماکروفرم هم استفاده نکردم.[خجالت]