دسر کدو حلوایی

آنچه لازم دارید

کدو حلوایی / شکر / گردو / دارچین

ریزه‌کاری‌ها

  • ریزه‌کاری این دسر همانی است که در شیوه‌ی تدارکش گفتم. باید آب کدو پس از پاشش شکر را جدا قوام بیاورید تا کدوها زیاد نپزند و له نشوند.
  • میزان شکر بسته به ذایقه‌تان و البته میزان شیرینی کدو دارد.

تدارک خوردنی

کدو حلوایی را پوست بکنید و آن را ورقه کنید. ضخامت ورقه‌ها حدود یک سانت و یا کمی بیشتر باشد. روی کدوهای ورقه شده شکر بپاشید. و در یخچال بگذارید. چند ساعت صبر کنید. کدوها آب می‌اندازند. آب و کدو را از هم جدا کنید و آب کدو را روی آتش بگذارید تا قوام بیاید. وقتی شربت کدو قوام آمد، کدوها را داخل این شربت بیندازید و بگذارید چند دقیقه‌ای بپزد. شعله را خاموش کنید و منتظر بمانید تا سرد شود. تقریبن چیزی از شربت کدو باقی نمی‌ماند و تمامش جذب کدو می‌شود. وقتی دسر کدو را سرو می‌کنید، رویش گردوی خرد شده و دارچین بپاشید. دارچین با کدو حلوایی معرکه است.

خاطره‌های خوردن و پختن

یه روز که رفته بودم خونه‌ی مامان، طبق معمول تا رسیدم رفتم سر یخچال ببینم چی توش پیدا می‌شه. یه ظرف که توش پر نارنجی بود، نظرم رو گرفت. آوردمش بیرون و درش رو باز کردم، کدو حلوایی بود. یه دونه خوردم، عالی بود. یه ظرف جور کردم و چند تاش رو چیدم توی ظرف که ازشون عکس بگیرم. بعد هم پرسیدم چه جوری درست شدند. کلی ذوق کردم اون روز. 

***اگر خوردنی خودتان را با این شیوه درست کردید، عکس آن برای من ایمیل کنید تا همین‌ جا بگذارم. به خصوص اگر جور دیگری درست کردید، حتمن بگویید تا شیوه خاص شما را هم یاد بگیریم. ممنون از لطف‌تان***

/ 5 نظر / 128 بازدید
متین

سلام همدان کانون کدو هستش نمیدونم میدانید یا خیر این دسر هم همدان بیشتر استفاده میکنند .میشه گفت جزو عصرونه های زمستونه هست اگر قبل پختن سرخش کنید کدو رو در حد تفت دادند و در اخر کمی زعفران هم روی زعفران بریزید عالی میشه البته ما اکثر کدو و با شیره انگور میپزیم یعنی شیره و با روغن مخلوط میکنیم و کدو داخل این مخلوط سرخ میکنیم بعدش خیلی کم اب اضافه میکنیم .طعمش حرف نداره مربا هم درست میکنند هم باشیره هم با شکر و زعفران

سحر

ایندفعه اینجوری درست میکنم. میسی!

هانی شف

به به.... به به.....این شیوه پخت کدو حلوایی همیشه تو خونه ما خیلییییی طرفدار داره..البته ما پوستش رو نمی گیریم... دست مامان گلتون درد نکنه..خیلی عالی

مژگان

به به چه روش جالبی. دست مادر عزیز درد نکنه/حتما امتحان میکنم تشکر

مهشید

دستور جالبی بود، حتماً درست می کنم. روش من اینه: اول در کمی کره دو طرف کدو ها رو کمی تفت می دم،بعدش شکر می پاشم روش، روی حرارت خیلی کم می گذارم تا شکر ها آب بشه و کاراملی بشه. آخر سر در ظرف گذاشته روی اون دارچین و بعد گردو خورد شده می ریزم. فوق العاده ست.