خاگینه‌ی فلفل دلمه‌ای

آنچه لازم دارید

تخم مرغ / آرد / فلفل دلمه‌ای رنگی / پنیر گودا / تخم گشنیز / رازیانه / فلفل سیاه / تخم خردل

ریزه‌کاری‌ها

  • به جای پنیر گودا می‌توانید از هر نوع پنیر دیگری که در برابر حرارت مقاوم است، استفاده کنید.
  • هر ترکیب ادویه دیگری که دوست دارید به جای ادویه‌های پیشنهادی به کارتان می‌آید.

تدارک خوردنی

به اندازه یک فلفل دلمه‌ای رنگی را نگینی خرد کنید. اگر دو یا سه رنگ باشد و از هر کدام مقداری غذای‌تان خوش‌رنگ‌تر می‌شود. سه تا تخم‌مرغ، کمی آرد و ادویه‌ها و پنیر خرد شده را به فلفل‌ها اضافه کنید و خوب هم بزنید. این مخلوط را در تابه‌ای که کره را ذوب کرده‌اید، بریزید و صبر کنید تا خوب بپزد. خاگینه را برگردانید و طرف دیگرش را هم بپزید. مثل پیتزا برش بزنید و نوش جان کنید.

 

 *** اگر خوردنی خودتان را با این شیوه درست کردید، عکس آن برای من ایمیل کنید تا همین‌ جا بگذارم. به خصوص اگر جور دیگری درست کردید، حتمن بگویید تا شیوه خاص شما را هم یاد بگیریم. ممنون از لطف‌تان ***

/ 5 نظر / 175 بازدید
فرشادی

بد نیست.ولی غیررژیمی

الی بانو ومریم بانو

سلام دوست عزیز از دیدن وبلاگتون لذت بردیم اگه مایل هستین ما رو لینک کنید و خبر کنید ما هم شمارو لینک کنیم

لیدی الهام

سلام بسیار عالی. تشکر. واژه خاگینه برای بنده تداعی کننده مزه شیرین است. بسیار جالب بود چون هیچ وقت تصور نکرده ام که چه ایرادی دارد که یک خاگینه شیرین نباشد.

آشپز باشی

سلام عزیزم وبلاگ قشنگی داری خ خوشحال میشم به کلبه تازه تاسیسم سر بزنی ممنون