میگوی آردی

آنچه لازم دارید

میگو / آرد / نمک / دارچین / فلفل سیاه / زعفران

ریزه‌کاری‌ها

  • اگر خواستید می‌توانید ادویه‌های دیگری را به سلیقه خودتان اضافه کنید. 
  • مقدار ادویه‌ها را هم بسته به ذایقه‌تان دارد.

تدارک خوردنی

دو قاشق ارد را با ادویه‌ها خوب مخلوط کنید. میگوها را که تمیز کرده‌اید و آب‌شان رفته است اما هنوز نم‌دار هستند، در آرد ادویه‌ای بغلطانید. آرد نباید خیلی به میگوها بچسبد. فقط لایه‌ای نزدیک روی میگو را بپوشاند، کافی است. دو طرف میگوهای آردی را در روغن کنجد تفت بدهید و با زنجفیل تازه‌ی خرد شده لذتش را ببرید.


*** اگر خوردنی خودتان را با این شیوه درست کردید، عکس آن برای من ایمیل کنید تا همین‌ جا بگذارم. به خصوص اگر جور دیگری درست کردید، حتمن بگویید تا شیوه خاص شما را هم یاد بگیریم. ممنون از لطف‌تان ***

 

/ 2 نظر / 1969 بازدید
سارا

سلام نوش جان مرسی از شما و آزاده خانوم[گل]

سحر

سايت جالبي بود خيلي استفاده كردم با تشكر از زحمات شما موفق باشيد