شربت زنجفیل

آنچه لازم دارید

زنجفیل تازه / شکر

ریزه‌کاری‌ها

  • شکر زیاد نریزید تا مزه تندی زنجفیل را حس کنید.

تدارک خوردنی

پوست زنجفیل‌ها را با چاقو بتراشید. کمی سخت‌تر است، اما این جوری زنحفیل با پوست کندن هدر نمی‌رود. اگر هم کمی پوست زنجفیل‌ها بماند، اتفاقی نمی‌افتد. زنجفیل‌های پوست گرفته را خرد کنید و در قابلمه‌ای بریزید. به آن آب و شکر اضافه کنید و بگذارید جوش بخورد تا شربت آن قوام بیابد. شربت زنجفیل شما آماده است. منتظر بمانید تا سرد شود. چند تکه یخ و مقداری شربت زنجفیل را در لیوانی بریزید، بقیه لیوان را با آب و سودا (آب گازدار) پر کنید؛ نصف آب و نصف سودا.این جوری شربت زنجفیلی دارید که کمی گازدار است و طعم بهتری خواهد داشت.

خاطره‌های خوردن و پختن

بعد از این که شربت زنجفیل را درست کردم، زنجفیل‌های پخته و شیرین‌شده را با چای خوردم. من هم مثل مامانِ داستانِ «آمده بودم با دخترم چای بخورم» نوشته‌ی شیوا ارسطویی معتقدم چای با هر چیز شیرینی می‌چسبد به جز قند. برای همین این زنجفیل‌های شیرین‌شده خیلی خوب بودند و حسابی با چای می‌چسبیدند. بعد از این که زنجفیل‌ها تمام شده یک ایده‌ی جدید به کله‌ام زد؛ مربای زنجفیل. در نوشته‌ی بعد شیوه‌ی تدارکش را گفته‌ام.

 *** اگر خوردنی خودتان را با این شیوه درست کردید، عکس آن برای من ایمیل کنید تا همین‌ جا بگذارم. به خصوص اگر جور دیگری درست کردید، حتمن بگویید تا شیوه خاص شما را هم یاد بگیریم. ممنون از لطف‌تان ***

/ 4 نظر / 260 بازدید
هانی شف

به به..نخورده جیگرم حال اومد..چقدرم خوشگله این عکس من عاشق زنجفیلم...باید درست کنم..ممنون واسه این سردردهایی که امانم رو می بره هم خوبه

لیدی الهام

ما وقتی حین تهیه مربا زنجبیل رو میجوشوندیم. شربت رو هم دور میریختیم یا همون روز باهاش چای دم می کردیم. ایده شربت زنجبیل خیلی جالب بود. اصلاً به ذهنمون نرسیده بود. باز ممنون.

!!!!!!!!!

زنجفیل نه و زنجبیل[نیشخند][تلفن]