موهیتو

آنچه لازم دارید

آب / عسل / لیمو / نعنا / آب گازدار (سودا)

ریزه‌کاری‌ها

  • دستور اصلی موهیتو شکر دارد، من به جایش عسل گذاشتم که خیلی بهتر است. می‌توانید قند خرما هم استفاده کنید.
  • در دستور اصلی به جای آب چیز دیگری است که آن را هم در اینجا جایگزین کردم. البته من آب نریختم و مطابق دستور اصلی عمل کردم.
  • اگر مهمان دارید و می‌خواهید با موهیتو از آنها استقبال کنید، مخلوط داخل بطری را درست کنید و در یخچال بگذارید. هر وقت یکی از مهمان‌هایتان آمد، بطری را از یخچال در می‌آورید، یک دقیقه‌ای تکان می‌دهید و موهیتو را به سرعت آماده می‌کنید.
  • نعناهایی که تند هستند و به نعنا فلفلی مشهورند، برای موهیتو خیلی بهترند.
  • لیموی میناب (همان لیموهای کوچک خودمان) برای موهیتو بهتر است، اما از لیمو سنگی هم می‌توانید استفاده کنید.

تدارک خوردنی

نعنای تازه را خرد کنید، نه خیلی ریز و نه خیلی درشت. یک بطری آب نیم‌لیتری را بردارید و نعناهای خرد شده و دو قاشق عسل را هم داخل بطری بریزید. آب لیموهای تازه را بگیرید و به همراه پره‌های آن داخل بطری بریزید. حدود 50 تا 60 سی‌سی بطری را از آب لیمو پر کنید. بقیه بطری را آب (یا نوع مرغوب‌تر آب) پر کنید تا حدود 400 سی‌سی بطری پر شود. حسابی بطری را تکان بدهید. خیلی شدید و دست‌کم پنج دقیقه.

برای سرو کردن موهیتو، چند تکه یخ را در لیوان بیندازید. تا یک سوم لیوان را از مخلوط داخل بطری بریزید و بقیه‌ی لیوان را با آب گازدار پر کنید. با یک برش لیمو و یک برگ نعنا، موهیتو را تزیین کنید.

 *** اگر خوردنی خودتان را با این شیوه درست کردید، عکس آن برای من ایمیل کنید تا همین‌ جا بگذارم. به خصوص اگر جور دیگری درست کردید، حتمن بگویید تا شیوه خاص شما را هم یاد بگیریم. ممنون از لطف‌تان ***

/ 8 نظر / 139 بازدید
شکیبا

یکی دو روزه دارم دنبال یه دستور خوب واسه موهیتو می گردم. استفاده از نعناع فلفلی رو از شما یاد گرفتم. ممنون. دستوری که توی این سایت داده یه مقدار عرق نعناع هم بهش اضافه کرده که به نظرم عطر و طعمشو ارتقا می ده: http://sofrehkhune.com/portal/%D9%86%D9%88%D8%B4%DB%8C%D8%AF%D9%86%DB%8C-%D8%B3%D8%B1%D8%AF/1386-%D8%B4%D8%B1%D8%A8%D8%AA-%D9%86%D8%B9%D9%86%D8%A7%DB%8C-%D9%84%DB%8C%D9%85%D9%88%DB%8C%DB%8C-(-%D8%B3%D8%A8%D8%B2-)-%D8%B4%D8%B1%D8%A8%D8%AA-%D9%85%D9%88%D9%87%DB%8C%D8%AA%D9%88

شکیبا

اینم یک مدل دیگه درست کردن موهیتو. راه دومش منو یاد درست کردن سکنجبین (سرکه-انگبین) می اندازه. مادرم همیشه موقع درست کردن شیره سکنجبین یه مقدار نعناع باهاش می جوشوند. البته توی موهیتو دیگه سرکه نمی ریزند ولی به جاش آبلیمو داره. http://fidilio.com/go/with-elysee-restaurant-chef/about-mojito

لیدی الهام

به به. چه عالی دستتتون درد نکنه. نوش جان. متعجبم که چرا در کامنتها همه دارند به شما آشپزی یاد می دهند!

ياسمن

واويلا از اين نوشيدني كه نوشيدني مورد علاقه منه. و صد البته من آب نمي ريزم. با برندي فوق العاده ميشه اين نوشيدني. اگر برندي نداشته باشم ودكا ميريزم. در هر صورت من از ده نمره به شما بيست ميدم. عااااااااااااااااالي

متین

هههه همشو که عوض کردید که

negin

سلام. ممنون. منم این نوشیدنی خوشمزه رو درست می کنم. نوش جونتون. راستی شما رسم ندارید به خونه کسانی که به مهمونیتون می آیند سر بزنید؟؟؟!!! دوستی یک طرفه؟؟

گلسنگ

سلام. من خودم درست نمیکنم اما اونی که اینجا هست کلا شکلش فرق داره. یخ رو تو کیسه به در و دیوار میکوبن و میلرزونن و خرد و پودری میکنن و میریزن تو گیلاس. برگ نعنا هم درسته ست خرد نمیکنن. حالا با مواد داخلش کار نداریم. اما شکل موهیتو اون شکلی خیلی زیباست: یک گیلاس یخ پودر شده و مایع آب!!! (؟) و برگها و پره های نعنایی که وسط یخ ها گیر افتادن .

مظاهر

سلام بسیار عالی - در شبکه های جتماعی لینک دادم. موفق و پابرجا و موفق باشید.