لذت پختن

 آش‌خونه‌ی مسعود و آزی

سالاد انبه‌ی سبز

پختِ مسعود سلطانی


آنچه لازم دارید

انبه‌ی سبز / شلیل / ترخون / مرزه / روغن زیتون / لیمو ترش / فلفل سبز / فلفل قرمز

ریزه‌کاری‌ها

  • وقتی انبه می‌خرید، یکی از سبزهایش را برای همین سالاد بردارید. این ریزه‌کاری نیست و فقط برای خالی نبودن عریضه نوشته‌ام.

تدارک خوردنی

اتفاقی انبه سبز در بین انبه‌ها پیدا کردم. دیگر در این فصل سال امیدی به انبه هم نیست، چه برسد به انبه سبز. البته نوع مرغوبش نبود. انبه را پوست بکنید. گوشت انبه را از هسته جدا کنید و خردش کنید. یک شلیل را هم خرد کنید. مقداری ترخون و مرزه را هم پاک کنید و به آن اضافه کنید. یک نصفه لیمو را در آن بچلانید. چند ورق لیمو را برای تزیین نگه دارید. حالا وقت معرفی فلفل سبز و فلفل قرمز است که با آنچه تصور می‌کنید، متفاوت است. برای این فلفل‌ها پست جداگانه نوشتم. هر دوی آنها شبیه فلفل سیاه هستند با این تفاوت که هم رنگ و هم طعم آنها ملایم‌تر است.

*** اگر خوردنی خودتان را با این شیوه درست کردید، عکس آن برای من ایمیل کنید تا همین‌ جا بگذارم. به خصوص اگر جور دیگری درست کردید، حتمن بگویید تا شیوه خاص شما را هم یاد بگیریم. ممنون از لطف‌تان ***

   + مسعود سلطانی - ۱۳٩۱/٦/۱۸