لذت پختن

 آش‌خونه‌ی مسعود و آزی

تارت مربای قیسی

پختِ مسعود سلطانی


آنچه لازم دارید

نان تارت آماده / کرم اوله / مربای قیسی

تدارک خوردنی

مریای قیسی رو چند تا نوشته‌ی قبلی گفتم چه جوری درست کنید. اگر یادتان رفته است یا ندیده‌اید، کافی است اینجا بروید. این از مربای روی تارت. فقط باید قیسی‌ها را بدون شهد بردارید و بگذارید شهد آنها کاملن از داخل قیسی‌ها خارج شود. چند وقت پیش هم تارت شاتوت و شلیل درست کرده بودم. این هم همون جوریه. فقط روی کرم‌اوله‌ مربای قیسی می‌گذارید. این پست یه جورایی تکراری است و فقط برای این گذاشتم که نشان بدهم یا یه تغییر ساده، می‌توان یک خوردنی دیگر تدارک دید.

خاطره‌های خوردن و پختن

چند وقت بود که بعد از درست کردن مربای قیسی می‌خواستم با نان تارت‌هایی که داشتم، چیزی درست کنم. اما این دفعه شد. کلن 6 عدد تارت داشتم و خوشمزه هم شده بود. دو روز می‌خوردیمشون. به جای کرم اوله می‌تونید از خامه گیاهی طعم دار شده هم استفاده کنید.

*** اگر خوردنی خودتان را با این شیوه درست کردید، عکس آن برای من ایمیل کنید تا همین‌ جا بگذارم. به خصوص اگر جور دیگری درست کردید، حتمن بگویید تا شیوه خاص شما را هم یاد بگیریم. ممنون از لطف‌تان ***

   + مسعود سلطانی - ۱۳٩۱/٦/۱