لذت پختن

 آش‌خونه‌ی مسعود و آزی

سوسیس کبابی

پختِ مسعود سلطانی


آنچه لازم دارید

سوسیس واقعی نه از اینا که کارخونه‌ها به جای سوسیس قالب می‌کنند.

ریزه‌کاری‌ها

  • سوسیس‌های کارخانه‌ای حتی اونایی که مارک خوبی هستند و ادعا می‌کنند 90 درصد گوشت هستند، زیاد به درد خوردن نمی‌خورند. پر از مواد نگهدارنده هستند و طعم خوبی هم ندارند. به جای او از سوسیس طبیعی که گوشت چرخ‌کرده با ادویه‌ رو در روده گوسفند کردند، استفاده کنید. این سوسیس‌ها را قصابی‌های فروشگاه‌های بزرگ مثل هایپرمارکت و شهروند بیهقی دارند.

تدارک خوردنی

وقتی بیرون می‌روید، وعده اول که تازه رسیده‌اید، کمی خسته‌اید و می‌خواهید یک غذای سریع اما خوشمزه داشته باشید. سوسیس‌های کباب شده یک انتخاب تمام‌عیار است. درست کردن این سوسیس‌ها خیلی راحت است. سوسیس‌ها را در در سیخی نازک بکنید و بر روی آتش ذغالی کباب کنید. چند دقیقه هم بیشتر طول نمی‌کشه. یک کم نون و مخلفات کنارش داشته باشید.

خاطره‌های خوردن و پختن

آخر هفته در ویلایی در جاده چالوس رفته بودیم. ما و دایی مجید گل زودتر رفته بودیم تا آب و جارویی بزنیم و آنجا را مهیای ورود دوستان بکنیم. برای ناهاز باید غذایی سریع درست می‌کردیم. این سوسیس‌ها ناهارمان بود. البته بخشی از ناهار. آن شب و فردایش خیلی به ما خوش گذشت. شب جوجه کباب دست‌پختِ دایی مجید را خوردیم. ظهر فردا هم یک آبگوشت عالی دست‌پختِ زهره و شب هم میرزا قاسمی دست‌پختِ آزاده. شب قبل بادمجان‌ها را روی ذعال‌های جوجه کباب، برشته کرده بودم و با هم پوست کنده بودیم.

*** اگر خوردنی خودتان را با این شیوه درست کردید، عکس آن برای من ایمیل کنید تا همین‌ جا بگذارم. به خصوص اگر جور دیگری درست کردید، حتمن بگویید تا شیوه خاص شما را هم یاد بگیریم. ممنون از لطف‌تان ***

   + مسعود سلطانی - ۱۳٩۱/٥/۳٠