لذت پختن

 آش‌خونه‌ی مسعود و آزی

تابی درباره‌ی آشپزی جنوب ایران

اگر غذاهای بندری را دوست دارید یا می‌خواهید غذاهای دریایی تازه‌ای را امتحان کنید، این کتاب عالی است. کیفیت چاپ کتاب و عکس‌های آن از تمام غذاها ویژگی نابی به این کتاب داده است. منا پوردریایی نژاد، آشپز جنوبی این کتاب را نوشته است. من که گاهی فقط با دیدن عکس‌هایش لذت می‌برم. از این که چقدر تنوع غذایی دریایی وجود دارد و بسیاری از ما از آن بی‌خبریم.

علاوه بر غذاهای دریایی، با مواد اولیه جدیدی آشنا می‌شوید که تنها در جنوب ایران یافت می‌شود. پِندال، اغر، انبه کال،‌سپستان یا انبو، انکاس و ... خوردنی‌هایی هستند که بسیاری با آن آشنا نیستند و در این کتاب با آنها خوردنی‌هایی خوشمزه و خوش‌نما درست می‌شود.

متاسفانه سایتی از منا پوردریایی نژاد پیدا نکردم تا پیوندش را اینجا بگذارم.


پانوشت

یکی دو ماه بعد از نوشتن این معرفی، مژگان در پیامی که در بخش نظرات آمده است، سایت مونا پوردریایی را به من معرفی کرد. از او سپاس‌گذارم. متاسفانه این سایت مدت‌هاست به روز نشده است. به نظر می‌رسد که در همان ابتدای ایجاد، پیش از کامل شدن محتوایش، رها شده باشد. امیدوارم که خانم پوردریایی فکری برای راه‌اندازی مجدد آن بکند.

   + مسعود سلطانی - ۱۳٩۱/۳/٧