لذت پختن

 آش‌خونه‌ی مسعود و آزی

اسنک با طعم سلامت

پختِ مسعود سلطانی


آنچه لازم دارید

پیاز / گوشت چرخ‌کرده / قارچ / نخود فرنگی/ فلفل سبز / رب گوجه فرنگی / پنیر کبابی

ریزه‌کاری‌ها

  • به جای پنیر کبابی می‌توانید از پنیر گودا یا پنیر ماتزرولا (پنیر پیتزا) استفاده کنید.
  • به جای گوشت چرخ کرده می‌توانید از سینه‌ی مرغ خرد شده یا ترکیب آن با گوشت استفاده کنید.
  • با حذف گوشت و اضافه کردن ذرت و سبزیجات دیگر، غذایی گیاهی خواهید داشت.

تدارک خوردنی

پیاز را خلال کنید و تفت بدهید. همان موقع فلفل دلمه‌ای را هم اضافه کنید. وقتی پیاز رنگش طلایی شد، کمی زردچوبه، فلفل و نمک و گوشت را اضافه کنید و تفت بدهید تا گوشت شکل پودری به خودش بگیرد. برای این کار باید مدام با چوب گوشت‌ها را از هم جدا کنید. نخود فرنگی را که پیش‌تر آب‌پز کرده‌اید، و قارچ‌های خرد شده را وقتی گوشت‌ها خوب تفت داده شد، اضافه کنید و هم بزنید. در ظرف را نگذارید؛ قارچ‌ها آب می‌اندازند و موقع درست کردن اسنک اذیت‌تان می‌کند. زیر گاز را خاموش کنید و بعد از چند دقیقه پنیرها را داخل ظرف بریزید. نیازی نیست پنیر آب بشود.

بعدش کار آسان است. روی یک نان تست، مقداری از مواد را بریزید و یک برش نان تست دیگر روی آن بگذارید و با اسنک‌پز درست‌شان کنید.

   + مسعود سلطانی - ۱۳٩۱/٤/٢٤