لذت پختن

 آش‌خونه‌ی مسعود و آزی

سالاد مرغ و سبزیجات

پختِ آزاده وساقی


آنچه لازم دارید

سینه‌ی مرغ / سیب زمینی / فلفل دلمه‌ای رنگی / تره فرنگی / پیازچه / ذرت / نخود فرنگی / کاهو پیچ / شوید / بلوچیز

مواد سس: روغن زیتون / سبزی‌های خشک معطر / سویا سس/ سرکه‌ی بالزامیک

ریزه‌کاری‌ها

  • به جای پنیر کبابی می‌توانید از پنیر گودا یا پنیر ماتزرولا (پنیر پیتزا) استفاده کنید.
  • به جای گوشت چرخ کرده می‌توانید از سینه‌ی مرغ خرد شده یا ترکیب آن با گوشت استفاده کنید.
  • با حذف گوشت و اضافه کردن ذرت و سبزیجات دیگر، غذایی گیاهی خواهید داشت.

تدارک خوردنی

دو تکه سینه‌ی مرغ را آب‌پز کنید و بعد آنها را به اندازه قند خرد کنید. دو یا سیب‌ زمینی را خرد کنید و آب‌پز کنید. به اندازه یک فلفل دلمه‌ای به رنگ‌های مختلف را نگینی خرد کنید. چند پیازچه را هم ریز کنید. به اندازه یک پیمانه نخود فرنگی و به همان اندازه ذرت هم نیاز دارید. بلوچیز یا هر نوع پنیر دیگری که دوست دارید را هم تکه‌تکه کنید. همه مواد و کاهو را با هم مخلوط کنید. سس سالاد را به آن اضافه کنید. سس هم که با مخلوط کردن مواد آن درست می‌شود.

   + مسعود سلطانی - ۱۳٩۱/٤/٢٠