لذت پختن

 آش‌خونه‌ی مسعود و آزی

پنیر کبابی با گوجه و کدو

پختِ مسعود سلطانی


آنچه لازم دارید

پنیر کبابی / گوجه فرنگی ریز / کدوی سبز

ریزه‌کاری‌ها

  • هر چند پنیر کبابی در بازار هست و برای همین کار است، اما پنیرهای دیگر هم برای کباب شدن خوب هستند. پنیر گودا، بلوچیز و حتی پنیر کیبی هم برای این منظور خوب هستند.

تدارک خوردنی

پنیرهای کبابی را به اندازه‌ی یک گردوی کوچک ببرید. آنها را به همراه کدوی سبز و گوجه فرنگی به سیخ بکشید. روی آنها اندکی فلفل و اگر خواستید اندکی سرکه بالزامیک بپاشید. سیخ‌های پنیر و گوجه و کدو را در فر بگذارید و گریل کنید. میانه‌ی گریل شدن و یا همان اول، اندکی سبزی معطر خشک مثل نعنا، مرزه یا ریحان بپاشید. این سبزی‌ها هم شکل ظاهری غذا را بهتر می‌کند و هم طعم به آن می‌دهد.

   + مسعود سلطانی - ۱۳٩۱/٤/٩