لذت پختن

 آش‌خونه‌ی مسعود و آزی

باقلاپلوبا فیله‌ی مرغ

 

پختِ آزاده وساقی


آنچه لازم دارید

برنج / باقلا / شوید / فیله‌ی مرغ / پیاز / زنجفیل تازه / سیر تازه / رب گوجه فرنگی

ریزه‌کاری‌ها

  • می‌توانید زنجفیل و سیر تازه را حذف کنید.
  • به جای فیله‌ی مرغ می‌توانید از سینه‌ی مرغ یا ران مرغ هم استفاده کنید. اما فیله‌ی مرغ چیز دیگری است.
  • برای یک پیمانه برنج، یک پیمانه باقلا مناسب است. با این نسبت، پر باقلا می‌شود. اگر باقلای کم می‌خواهید، کمتر بریزید.

تدارک خوردنی

اگر باقلای شما فریزری است و یا خیلی جوان نیست، نیم ساعتی آن را بپزید تا نرم شود و آن را آبکش کنید و کنار بگذارید. برنج را با دو برابر آب بگذارید تا بپزد. قرار است کته شود. وقتی آب آن کم شد، تقریبن نصف، باقلا و شوید را به برنج اضافه کنید و آهسته هم بزنید. بگذارید تا آب برنج تمام شود و آن را دم کنید. این روش برای کته کردن باقلاپلو جواب می‌دهد، نگران نباشید.

برای درست کردن فیله‌های مرغ، ابتدا پیاز خرد شده، سیر تازه و زنجفیل تازه‌ی ریز شده را اندکی تفت بدهید. رب گوجه فرنگی را به آن اضافه کنید و تفت بدهید. فیله‌های مرغ را در ظرف بریزید و یکی دو دقیقه صبر کنید تا رنگ آنها سفید شود. مقداری آب، اما نه چندان زیاد، به آن اضافه کنید و بگذارید تا مرغ‌ها بپزد. فیله‌ی مرغ خیلی زود می‌پزد، دقت کنید آب زیاد به غذا اضافه نکنید.

   + مسعود سلطانی - ۱۳٩۱/٤/٤