لذت پختن

 آش‌خونه‌ی مسعود و آزی

هات داگ بدون مواد نگهدارنده

پختِ آزاده وساقی و مسعود سلطانی


آنچه لازم دارید

سوسیس تازه / کلم / پیاز / خیارشور / گوجه فرنگی / سس گوجه / سس خردل

ریزه‌کاری‌ها

  • حتمن حتمن از سوسیس تازه که در روده پر شده است، استفاده کنید تا از خوردن کلی مواد نگهدارنده و طعم‌دهنده مضر پرهیز کنید. در ضمن گوشت آن هم بهتر است. سوسیس تازه روده‌ای را می‌توانید از برخی فروشگاه‌های بزرگ مثل شهروند – در بخش قصابی – تهیه کنید.
  • اگر می‌خواهید سوسیس‌ها چرب نباشد، آنها را روی یک ظرف مشبک بگذارید تا روغن آن بچکد.

تدارک خوردنی

پیاز را خرد کنید و کمی تفت بدهید. وقتی هنوز پیاز نرم نشده است، کلم‌های خرد شده را اضافه کنید. اندکی نمک، فلفل و اگر دوست داشتید دانه خردل به آن اضافه کنید و تفت بدهید، آن قدر که کلم‌ها نرم شود. خیار شور و گوجه فرنگی را هم خرد کنید. در همین حین سوسیس‌ها را در مایکروفر با شعله‌ی گریل کباب کنید. نیازی به سرخ کردن نیست. کباب شدن کفایت می‌کند. بعد ساندویچ‌ها را درست کنید.

   + مسعود سلطانی - ۱۳٩۱/٤/۱