لذت پختن

 آش‌خونه‌ی مسعود و آزی

سالاد زیتون و انار

 

پخت ِمسعود سلطانی


آنچه لازم دارید

زیتون سبز بدون هسته / روغن زیتون / انار / پیاز / گردو / سیر

ریزه‌کاری‌ها

  • از زیتون ایرانی استفاده کنید که طعم بهتری دارد. زیتون‌های درشت خارجی که در ایران فراوان شده‌اند، با روش سانتریفورژ روغن‌گیری شده‌اند و بیشتر تفاله‌ی زیتون هستند تا زیتون.

تدارک خوردنی

زیتون‌ها را ورقه کنید. پیاز را هم خرد کنید. یک انار را دانه کنید. انار ملس بهتر است. گردوها را هم آسیاب کنید. دو حبه سیر را هم خرد کنید. تمام مواد را مخلوط کنید و روی آن روغن زیتون بریزید و هم بزنید. دو سه ساعت باید این سالاد بماند تا جا بیفتد.

   + مسعود سلطانی - ۱۳٩۱/۳/٢٢