لذت پختن

 آش‌خونه‌ی مسعود و آزی

سالاد زیتون و تره فرنگی

 

پخت ِمسعود سلطانی


آنچه لازم دارید

تره‌ی فرنگی/ کاهوی پیچ / فلفل دلمه‌ای رنگی / زیتون / آب‌لیموی تازه / روغن زیتون

ریزه‌کاری‌ها

  • رنگ سالاد را می‌توانید با فلفل‌های قرمز تند و گرم کنید. و با فلفل دلمه‌ی زرد، یکنواختی رنگ سالاد را حفظ کنید و آن را به طیفی از رنگ‌ها زرد تا سبز بدل کنید. سالاد علاوه بر طعم یک تابلوی نقاشی است که با انتخاب مناسب رنگ‌ها، خلق می‌کنید.

تدارک خوردنی

سبزی‌جات را خرد کنید. کمی آب‌لیموی تازه و روغن زیتون روی آنها بریزید و با هم مخلوط کنید. زیتون‌ها را روی سالاد بریزید. می‌توانید از زیتون باهسته هم استفاده کنید. فقط به دیگران بگویید که زیتون‌ها هسته دارد تا یک دفعه به خیال بی‌هسته بودن زیتون‌ها، کار دستِ دندان‌شان ندهند.

   + مسعود سلطانی - ۱۳٩۱/۳/۱۸