لذت پختن

 آش‌خونه‌ی مسعود و آزی

میگو در قارچ

 

پختِ مسعود سلطانی


آنچه لازم دارید

میگو / قارچ / چند برش فلفل رنگی / گشنیز / سرکه‌ی بالزامیک / فلفل سیاه

ریزه‌کاری‌ها

  • قارچ‌ها به اندازه‌ای باشند که یک میگو دایره‌ای شده درون جای پایه‌ی آن جا بگیرد.
  • برای گریل کردن از دستگاه اسنگ‌ساز با صفحه‌ی گریل استفاده کنید.
  • هز از گاهی آبی که در هنگام گریل شدن قارچ‌ها ایجاد می‌شود، خالی کنید.
  • به جای سرکه‌ی بالزامیک می‌توانید از سس سویا هم استفاده کنید. در این صورت نمک را حذف کنید.

تدارک خوردنی

میگوها را با ترکیب سرکه‌ی بالزامیک، نمک و فلفل سیاه ساییده آغشته کنید. پایه‌ی قارچ‌ها را بکنید و جای آن یک میگو بگذارید. قارچ میگوها را روی صفحه‌ی گریل دستگاه اسنک‌ساز قرار بدهید و درش را ببندید و روشنش کنید. بگذارید تا قارچ و میگوها گریل شود. برای کنار آن اندگی گشنیز را ساطوری کنید. چند برش فلفل دلمه‌ای رنگی هم آماده کنید. پیش‌غذای فوق‌العاده‌ای است.

   + مسعود سلطانی - ۱۳٩۱/۳/۱۸