لذت پختن

 آش‌خونه‌ی مسعود و آزی

ماهی سلطان ابراهیم


 

پختِ آزاده وساقی


آنچه لازم دارید

ماهی سلطان ابراهیم / یک نوع غذای سبزی‌جات / ادویه برای طعم‌دار کردن ماهی

ریزه‌کاری‌ها

  • از روشی که در اینجا است برای تهیه‌ی غذای سبزیجات کنار ماهی استفاده کنید.
  • روغن کنجد بوداده را می‌توانید استفاده نکنید. نوع سبزی‌جات هم متنوع‌تر باشد. از همان نوع که در ریزه‌کاری‌های آخر گفته شده است.
  • ادویه‌ی طعم دار کردن ماهی شامل یک قاشق غذا‌خوری آرد، فلفل سیاه ساییده، نمک، اندکی تخم گشنیز، کمی جوز هندی و اگر مثل من زیره دوست دارید، اندکی زیره‌ی کوهی است.
  • باید طوری برنامه‌ریزی کنید که ظرف سبزی‌جات و ماهی هم‌زمان آماده شوند. بیاتِ هیچ کدام از اینها جالب نیست.
  • ماهی سلطان ابراهیم را می‌توانید از فروشگاه‌های زنجیره‌ای تهیه کنید. البته این ماهی کمتر در ویترین این فروشگاه‌ها دیده می‌شود، اما دیده می‌شود.
  • شکل این ماهی همین است که در عکس می‌بینید.

تدارک خوردنی

ماهی سلطان ابراهیم یکی از ماهی‌های جنوب است. اندازه‌ی کوچکی دارد و برای هر نفر سه ماهی با یک ظرف غذای سبزی‌جات خوب است. این ماهی به عکس بیشتر ماهی‌های جنوب، خار زیادی دارد. اما دو ویژگی خوب دارد، گوشت سفید و خوشمزه‌ای دارد و نسبت به سایر ماهی‌ها ارزان است. بعد از تمیز کردن ماهی‌ها، آن را با دستمال خشک کنید. یعد از خشک کردن ماهی‌ها را بر روی ادویه‌ای که درست کرده‌اید، بغلطانید. خشک کردن ماهی‌ها باعث می‌شود که یک لایه‌ی نازک ادویه روی ماهی‌ها بنشیند. داخل ماهی‌ها را هم ادویه بزنید؛ در همین حد یک لایه‌ی نازک. ماهی‌ها را در روغن سرخ کنید تا طلایی بشود. ماهی‌ها را با سبزیجات در ظرف بکشید.

   + مسعود سلطانی - ۱۳٩۱/۳/۱۸