لذت پختن

 آش‌خونه‌ی مسعود و آزی

میگوی کبابی

 

پخت ِمسعود سلطانی


آنچه لازم دارید

میگو / سرکه‌ی بالزامیک / فلفل سیاه / کنجد / روغن زیتون

ریزه‌کاری‌ها

  • به جای سرکه‌ی بالزامیک می‌توانید از سس سوپا هم استفاده کنید. اگر از سس سویا استفاده کرده‌اید، به میگوها نمک نزنید.
  • در صورت تمایل می‌توانید طعم‌های دیگر مثل تخم گشنیز یا زیره را هم به جای فلفل امتحان کنید.

تدارک خوردنی

فلفل سیاه ساییده، قدری نمک، روغن زیتون و سرکه‌ی بالزامیک را با هم مخلوط کنید و با آن میگوها را آغشته کنید. بعد میگوها را در سیخ چوبی بزنید و یک طرف آن کنجد سیاه بپاشید. میگوها را گریل کنید. وقتی یک طرف گریل شد، آن را بچرخانید تا سمت دیگرش هم گریل شود.

   + مسعود سلطانی - ۱۳٩۱/۳/۱٦