لذت پختن

 آش‌خونه‌ی مسعود و آزی

نیمرو

 

پختِ مسعود سلطانی


آنچه لازم دارید

تخم مرغ / کره / تخم گشنیز/ نمک

ریزه‌کاری‌ها

  • نیمرو را فقط با کره درست کنید و هیچ وقت به جای آن از روغن استفاده نکنید.
  • به جای تخم گشنیز می‌توانید از زیره هم استفاده کنید. از ترکیب هر دو استفاده نکنید، چون زیره طعم غالب دارد.

تدارک خوردنی

کره را در تابه بیندازید. بعد از آب شدن کره، تخم‌مرغ‌‌ها را در آن بشکنید. کمی نمک روی آنها بپاشید. سفیده را با لبه قاشق مدام ضربه بزنید تا از سفت شدن یک تکه آن جلوگیری کنید. با این کار سفیده لاستیکی نمی‌شود. با قاشق روغن داغ را روی زرده‌ها بریزید تا لایه نازک سفیده‌ای که روی زرده‌هاست ببندد. یکی دو دقیقه قبل از اتمام پخت، تخم گشنیز را روی نیمرو بپاشید.

   + مسعود سلطانی - ۱۳٩۱/۳/۱٢