لذت پختن

 آش‌خونه‌ی مسعود و آزی

کاله‌جوش

 

پختِ مسعود سلطانی


آنچه لازم دارید

کشک ساییده / کره / پیاز / نعنای خشک / گردوی ساییده / نان خشک

ریزه‌کاری‌ها

از کشک گوسفندی استفاده کنید تا غذایتان خوشمزه‌تر شود.

برای ترید از نان خشک استفاده کنید.

تدارک خوردنی

یک پیاز را خرد کنید و تفت بدهید تا پیاز نرم بشود. دو لیوان کشک را اضافه کنید و بگذارید تا جوش بیاید. بعد از جوش آمدن مقداری کره و نعنای خشک به آن اضافه کنید و بگذارید یکی دو جوش بزند. مرسوم است که در هنگام اضافه کردن کره و نعنای خشک یک تکه نان داخل آن می‌اندازند. این کار برای تزیین غذاست. بعد از کشیدن غذا، روی آن گردوی ساییده بریزید و نان خشک را در آن ترید کنید.

   + مسعود سلطانی - ۱۳٩۱/۳/۱٢