لذت پختن

 آش‌خونه‌ی مسعود و آزی

دم‌نوش ِقهوه‌ی خام

 

 پختِ مسعود سلطانی


آنچه لازم دارید

قهوه خام

ریزه‌کاری‌ها

  • قهوه خام را می‌توانید از مغازه‌هایی که خودشان قهوه را بو می‌دهند، تهیه کنید. دانه قهوه خام در عکس دیده می‌شود.
  • انواع قهوه با توجه به میزان بو دادن قهوه خام تهیه می‌شود. هر چه قهوه بیشتر بو داده شود، تلخ‌تر می‌شود. قهوه اسپرسو خیلی بو داده می‌شود و قهوه فرانسه کمتر.

تدارک خوردنی

مقداری قهوه خام را در دانه‌ساب برقی خرد کنید. قهوه خام از قهوه بو داده شده، سفت‌تر است و خرد کردن آن دشوارتر است. بعد آن را مثل قهوه معمولی یا چای دم کنید. رنگ قهوه خام زرد روشن است و طعم آن تلخ نیست. طعمی گس مثل چای سبز دارد و عطر آن شبیه قهوه است. گسی آن از چای سبز کمی بیشتر است. البته کافئین آن سرجایش است و تنها تلخی و رنگ قهوه را ندارد. خلاصه‌اش این که قهوه‌ای می‌خورید که قهوه‌ای نیست و تلخ هم نیست.

   + مسعود سلطانی - ۱۳٩۱/۳/۱٢