لذت پختن

 آش‌خونه‌ی مسعود و آزی

فیله‌ی مرغ گریل‌شده

 

پختِ مسعود سلطانی


آنچه لازم دارید

فیله‌ی مرغ / فلفل سیاه ساییده / تخم ِگشنیز / فلفل دلمه‌ای رنگی

ریزه‌کاری‌ها

  • فلفل دلمه‌ای و یا سبزیجات دیگر برای کنار فیله‌ی مرغ گریل شده است. اندکی تفت دادن آنها روی شعله‌ی بالا روش مناسبی است تا تردی‌شان از دست نرود.
  • آبی که در هنگام گریل شدن فیله‌ی مرغ ایجاد می‌شود، از سوراخی که در صفحه‌ی گریل پیش‌بینی شده است، با خم کردن دستگاه به سمت جلو، خالی کنید تا رنگ طلایی گریل‌شده مرغ به دست بیاید. در این کار زیاده‌روی نکنید و گرنه فیله‌ها خشک می‌شوند.

تدارک خوردنی

من این غذا را با دستگاهی که ساندویچ‌ساز یا اسنک‌ساز نامیده می‌شود، درست کرده‌ام. برخی انواع آن علاوه بر صفحه‌ی معمول اسنک، صفحه‌ی گریل هم دارند. روی صفحه را با روغن زیتون چرب کنید. فیله‌های مرغ را روی آن بچینید. اندکی نمک بزنید و فلفل را روی آن بسایید. تخم ِگشنیز را هم روی فیله‌ها بپاشید. در دستگاه را ببندید و آن را روشن کنید. بعد از حدود ده دقیقه فیله‌ها آماده است.

   + مسعود سلطانی - ۱۳٩۱/۳/۱٢