لذت پختن

 آش‌خونه‌ی مسعود و آزی

گلاسه‌شیک موز و قهوه

دیشب آزاده موز خریده بود تا شیرموز یا همان میلک‌شیک موزی درست کنیم. فکر می‌کرد شیر داریم اما نداشتیم. برای همین نگاهی به اطراف‌مان کردیم و یک چیز دیگر درست کردیم که خوشمزه هم شد. ترکیبی از گلاسه و میلک‌شیک. اسمش را گذاشتیم گلاسه‌شیک موز و قهوه.

آنچه لازم دارید

قهوه فوری/ موز / بستنی

ریزه‌کاری‌ها

نوع بستنی زیاد مهم نیست. طعم و عطر موز و قهوه غالب است. اما سفت بودن آن مهم است. بستنی‌های لیتری و وانیلی شل و ول به درد نمی‌خورند.

مقدار قهوه بستگی به ذایقه شما دارد. اگر تلخی قهوه را دوست دارید، بیشتر بریزید.

تدارک خوردنی

آب را جوش بیاورید. به اندازه وقتی می‌خواهید یک لیوان قهوه درست کنید، قهوه فوری را در مخلوط‌کن بریزید. اندکی آب جوش ـ کمتر از نصفِ نصفِ استکان ـ به آن اضافه کنید تا قهوه در آن حل شود. بعد به اندازه یک لیوان آب سرد به آن اضافه کنید. الان قهوه سرد آماده دارید. سه تا چهار اسکوپ بستنی و سه عدد موز به آن اضافه کنید. در مخلوط‌کن را ببندید و روشنش کنید. یکی دو دقیقه بعد، نوشیدنی خوشمزه‌ای خواهید داشت.

   + مسعود سلطانی - ۱۳٩۱/۳/۱۱