لذت پختن

 آش‌خونه‌ی مسعود و آزی

سالاد انبه

 

پخت ِ مسعود سلطانی


آنچه لازم دارید

انبه نرسیده/ نارنگی/ زنجبیل تازه/ فلفل چیلی قزمز و سبز/ زیره‌ی کوهی / تلخون / روغن زیتون

ریزه‌کاری‌ها

اگر سالاد بسیار ترش می‌خواهید. می‌توانید از انبه‌ی کال استفاده کنید.

تندی این سالاد را می‌توانید با حذف فلفل چیلی حذف کنید. به جای آن برای رنگ سالاد از فلفل قرمز دلمه‌ای استفاده کنید. رنگ سبز با تلخون به سالاد اضافه می‌شود.

می‌توانید به سالاد سیب هم اضافه کنید.

تدارک خوردنی

سه انبه‌‌ی نیم‌رس ِ مینابی را پوست بکنید و پس از جدا کردن آنها با از هسته. خردشان کنید. پوست حب‌های نارنگی را بکنید و بر روی انبه‌ها بریزید. اندکی رنجبیل را باریک و دراز خرد کنید. درون یک فلفل چیلی قرمز و سبز را بشکافید و تخم‌های داخل آن را تمیز کنید. بعد آنها را از عرض نازک ببرید. زیره کوهی را هم اضافه کنید و مخلوط را هم بزنید. روی آن چند برگ تلخون بگذارید و روغن زیتون روی آن بپاشید. سالادتان آماده است.

   + مسعود سلطانی - ۱۳٩۱/۳/۱۳