لذت پختن

 آش‌خونه‌ی مسعود و آزی

سوپ دال عدس

پختِ آزاده وساقی


آنچه لازم دارید

عدس دال / پیاز / زردچوبه / ادویه

ریزه‌کاری‌ها

  • کمی از پیاز داغ را هر موقع که صلاح دانستید، قبل با یعد از زردچوبه زدن، کنار بگذارید تا برای تزیین روی سوپ استفاده کنید.
  • آن سبزها هم چاتنی سبزیجات است که جداگانه درست کرده بودیم. سبزی تازه به همراه ادویه‌ی فراوان. طعم تازگی سبزی با تندی آمیخته بود و به عنوان طعم‌دهنده فوق‌العاده بود.

تدارک خوردنی

پیاز را خلالی کنید و تفت بدهید تا طلایی بشود. اواخر تفت پیاز، زردچوبه را اضافه کنید و هم بزنید. عدس دال را و نزدیک به سه برابر عدس دال آب در ظرف بریزید. نمک و ادویه را هم فراموش نکنید. وقتی آب جوش آمد، شعله را کم کنید و در ظرف را بگذارید. حدود یک ساعت و اندی پختن آن زمان می‌برد. اواخر کار به آن سر بزنید و هم بزنید تا احیانن ته نگیرد.

***اگر خوردنی خودتان را با این شیوه درست کردید، عکس آن برای من ایمیل کنید تا همین‌ جا بگذارم. به خصوص اگر جور دیگری درست کردید، حتمن بگویید تا شیوه خاص شما را هم یاد بگیریم. ممنون از لطف‌تان***

   + مسعود سلطانی - ۱۳٩۱/۱٢/۱۱