لذت پختن

 آش‌خونه‌ی مسعود و آزی

قهوه فوری

 

پختِ مسعود سلطانی


آنچه لازم دارید

پودر قهوه فوری / کافی میت / شکر (اگر مثل من قهوه را تلخ می‌خورید، نیازی به آن ندارید)

تدارک خوردنی

شاید بگویید، قهوه فوری درست کردن دیگر نوشتن ندارد. قهوه را در آب داغ حل می‌کنیم و می‌شود قهوه فوری یا همان نسکافه. این که دیگر نیاز به گفتن ندارد. درست است. اما اگر مثل من دوست دارید که روی قهوه‌اتان کف داشته باشد، روش معمول خیلی به کارتان نمی‌آید و باید یک ریزه‌کاری ساده را رعایت کنید.

یک قاشق مرباخوری قهوه و همین مقدار یا کافی میت را در لیوان بریزید. اگر شکر هم به قهوه‌اتان می‌زنید، شکر را هم اضافه کنید و آنها را خوب مخلوط کنید. آب جوش را با قوری یا کتری با سرعت در لیوان بریزید. قهوه با این شتابی که آب جوش را می‌ریزید، در آب حل می‌شود و کف قهوه روی سطح لیوان می‌آید. نقاط قهوه‌ای هم روی قهوه شکل می‌گیرد. چون تکه‌هایی از قهوه حل نمی‌شوند و روی قهوه قرار می‌گیرند.

***اگر خوردنی خودتان را با این شیوه درست کردید، عکس آن برای من ایمیل کنید تا همین‌ جا بگذارم. به خصوص اگر جور دیگری درست کردید، حتمن بگویید تا شیوه خاص شما را هم یاد بگیریم. ممنون از لطف‌تان***

   + مسعود سلطانی - ۱۳٩۱/۱۱/٢٩